لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
چون جو تو خوابگاه بصورتی هستش که اکثرا دغدغه و مشکلات زیادی دارن یا مشغول کارن اعصاب خوردیا زیاده جوری ک هیشکی حوصله خودشم ندارع چ برسه وقت بزارید برا دوستی و اینا
آها من فکر کردم بالاتری چون تو سن بالاتر کمتر دوستی ها صمیمی میشه
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خبب همه باید حال و حوصله داشته باشی برا عیش و نوش و خوش گذرانی وقت بزاری
ولی از من ب تو گفتن بودا ک دنبال موفیقتت برو ، این آدمایی ک اینجا باشون خوابگاهی همشان موقتی هستن اما تهش خودت میمونی و موفقیتت، من برم بخوابم گلگم شبتان بخیر