2777
2789
عنوان

چرا با هر کی دوس میشم نهایت یه ماهه

100 بازدید | 13 پست

چرا با هر کی تو خابگا دوست میشم نهایت یک ماه باهاش خوب بمونم بعدش سرد میشیم از هم فاصله میگیریم 

اصلا نمیدونم چرا اینطوری هس 

چه مقطعی ؟

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشناسیم 

آها من فکر کردم بالاتری چون تو سن بالاتر کمتر دوستی ها صمیمی میشه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
چون جو تو خوابگاه بصورتی هستش که اکثرا دغدغه و مشکلات زیادی دارن یا مشغول کارن اعصاب خوردیا زیاده جو ...

👍👍👍اینم هس 

مثلا من خیلی کم میرم الکی بیرون بچرخم برا خوش گذرونی 

من خودمم خوابگام ، دانشجوام ، واقعا انقد دغدغه دارم ک الان گفتید اینو قشنگ متوجه شدم ک چطوریه و هیچ ...

😔😔😔 خیلی دقدقه زیادع 

میبینی میگن هر کی پول داره ارج دارع 

اگه ادم پول داشته باشه هر روز برع خوش گذرونی شاد و شنگول باشه همه میان دورش 

خبب همه باید حال و حوصله داشته باشی برا عیش و نوش و خوش گذرانی وقت بزاری

ولی از من ب تو گفتن بودا ک دنبال موفیقتت برو ، این آدمایی ک اینجا باشون خوابگاهی همشان موقتی هستن اما تهش خودت میمونی و موفقیتت، من برم بخوابم گلگم شبتان بخیر