2777
2789
عنوان

نگران خواهر کوچیکترمم

588 بازدید | 16 پست

ما سه تا خواهر و برادریم من بزرگترم و تنها زندگی میکنم خواهر هشت سالم پارسال مادرم براش تبلت خرید و براش نت گرفت و اون سریع کار باهاش و یاد گرفت حتی فیلم های خارجی رو با دوبله فارسی میزد و نگاه میکرد که خوشبختانه خواهر کوچیکترمم که الان دوسالشه تبلت و شکونده ... اما خواهرم بدجور معتاد گوشی شده و برنامه های خارجی نگاه می‌کنه از طریق گوشی مادرم ... مادرمم جز درساش با هیچی کار ندارع اما نگرانم چند روز پیش که رفتم خونه مادربزرگم فقط ما سه تا بودیم خواهرم به کوچیکه گفت با سنتو تکون بده اینجوری و حرکت انجام میداد از یطرف پدرم تعصبیه و کتک میزنه و از اینکارا خیلی بدش میاد چیکار کنم ؟یکبار به مادرم از بعضی حرکاتش گفتم گفت بزنش اشکال ندارع اما بگید الان بدتر شده چیکار کنم ؟ من از تنبیه بدنی مخالفم ؟ نگران آینده اش هستم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما برادر هستین؟ پس چرا زدین زن؟ بچه رو بزنی درست میشه؟؟؟ با راه و روش اصولی استفاده از هرچیز و بهش یاد بدی بهتره؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

از نظر پزشکی کودک زیر ۱۶ سال اجازه ی استفاده از گوشی . کامپیوتر و هیچ‌گونه وسیله الکتریکی را ندارد . واقعا ک . 

گوشی بی گوشی . 

گوشی بی گوشی 

همینو بگو اگر میخوای کمک کنی ب خواهرت این راه خله گوشی بی گوشی . 

عادت ک چیز خاصی نیس عادت از بین میره بجاش چند هفته ببرینش شهر بازی ببرینش کلاس نقاشی کلاس موسیقی ببرینش تو طبیعت .. تا عادتش از بین بره

الان شما برادر هستین؟ پس چرا زدین زن؟ بچه رو بزنی درست میشه؟؟؟ با راه و روش اصولی استفاده از هرچیز و ...

نه من خواهر بزرگتر هستم یک برادر دوازده ساله دارم یک خواهر هشت ساله و یکی هم دوسالشه ... منم دنبال راه حل بهترم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

از نظر پزشکی کودک زیر ۱۶ سال اجازه ی استفاده از گوشی . کامپیوتر و هیچ‌گونه وسیله الکتریکی را ندارد . ...

متاسفانه من تنها زندگی میکنم از وقتی سرکار میرم جدا شدم ... ولی هروقت خونه سر میزنم خواهرم با گوشی بازی نمیکنه و میگه بیا باهم بازی کنیم ... نگرانم بزرگ بشه و کارش به جاهای دیگه بکشه 

نه من خواهر بزرگتر هستم یک برادر دوازده ساله دارم یک خواهر هشت ساله و یکی هم دوسالشه ... منم دنبال ر ...

اهان چون اولش و درست متوجه نشدم. باید با خواهرت دوست بشی. اون داره یواش یواش وارد مرحله جدیدی از زندگیش میشه که اگه شما روی خوش نشون ندین و ازتون بترسه فردا هزاران اتفاق بدتر براش میفته و از ترس نمیاد بگه

🤨 دسترسي بچه ٨ سالع به نت بدون نظارت والدين؟؟

دقیقا بدون نظارت مادرم .... البته یک مدت مادرم محدودش کرد اما وقتی اصرار کرد دوباره گوشی و بهش داد 

اهان چون اولش و درست متوجه نشدم. باید با خواهرت دوست بشی. اون داره یواش یواش وارد مرحله جدیدی از زند ...

دختر زرنگ و باهوشی هست اما خب من باهاش دوستم ولی پدر و مادرم میگن فقط کتک .. البته بعضی وقتا لجباز میشه 

دختر زرنگ و باهوشی هست اما خب من باهاش دوستم ولی پدر و مادرم میگن فقط کتک .. البته بعضی وقتا لجباز م ...

نه تورو خدا کتک که راهش نیست. نگران نباش وقتی ....شکن

شکن نداره به سایت های بد نمیتونه دسترسی داشته باشه. بعد هم بشین باهاش صحبت کن و خودت یک سری چیزا رو براش بگو. مثلا خواهر زادم وقتی تو سن ده یازده بود خواهرم همه چیز براش توضیح داده بود و بهش تاکید کرده بود که باید مواظب خودت باشی گول دوستات نخوری

دقیقا بدون نظارت مادرم .... البته یک مدت مادرم محدودش کرد اما وقتی اصرار کرد دوباره گوشی و بهش داد&n ...

شما دستت كوتاهه كاري نمينوني كني

جز ترسوندن مادرت.

و نت گوشي مادرتون قطع كنيد

چون مادر شما قرار بود بفهمه بعد چندنا بچه بايد ميفهيمد

💕

شما دستت كوتاهه كاري نمينوني كني جز ترسوندن مادرت. و نت گوشي مادرتون قطع كنيد چون مادر شما قرار ب ...

مادرم معلم هست ... معلم کلاس ششمی ها 

نه تورو خدا کتک که راهش نیست. نگران نباش وقتی ....شکن شکن نداره به سایت های بد نمیتونه دسترسی داشته ...

حتما باهاش صحبت میکنم ... آخه یک زمانی یک برنامه بود برای اینکه راحت عکس و فیلم و برنامه گوشی رد و بدل بشه داخلش کلی تبلیغ خارجی بود پارتی و .... که به مادرم اطلاع دادم یکمدت حواسش بود باز شل کرد ... آخه بعضی رفتار رو نمی‌دونم از کی یاد گرفته مثلا کوچیکتر بود شش ساله  کامل شلوار درمی‌آورد و ضبط روشن میکرد می‌رقصید به زور تنهش کردم 

حتما باهاش صحبت میکنم ... آخه یک زمانی یک برنامه بود برای اینکه راحت عکس و فیلم و برنامه گوشی رد و ب ...

خوب مساله همین جاست شما باید ببینی از کی داره یاد میگیره. همش هم صرفا نت نیست. بعضی وقتا دوستاش هم ممکنه خطرناک باشن. من کلا با تنبیه مخالفم مخصوصا بدنی.