2777
2789
عنوان

دورهمی برای حل بیماری پوستی

10088 بازدید | 79 پست

سلام دوستان امیدپارم این تاپیک پربازدید باشه تادوستان بیشتری نظراتشون رو عنوان کنن تا تاثیراتش برای هممون مفید واقع بشه من ازوقتی یادم میاد سیستم ایمنی بدنم ضعیف بوده و بعد از زایمانم که طبیعی بود انواع بیماری ها را گرفتم 

من۲۳سالگی زایمان کردم 

قبل ازاون تنبلی تخمدان ضعیف داشتم و بچگی هم یمی دوبار ترک پوستی اگزما مانند که سریعا رفع شد

اما ازبعد زایمانم بعد از۴۰روز چند لکه نامعلوم زدم که هیچکس نمیدونست چیه و بعد۵سال فهمیدم بیماری مورفه آ هست که بیماری ترسناکی هست و روی دست راستم خیلی زیاده و کاملا معلوم و اکثر نواحی پشتمم درگیره ،پسیوریازیس شدید و اگزما شدید پوستی دارم در ناحیه دست پا زانو ارنج همراه با ترک شدید سر انگشتها که درد هنگام انجام کارهام و حتی راه رفتن بارها باعث اشکم شده ،تنبلی تخمدانم بیشتر شده و بادرد زیاد به دکتر مراجعه کردم و حس کردم درد کلیه هست پارسال اما متوجه شدم سنگ صفرا دارم ،بعد ازاون اقدامات عمل انجام دادم که سنوگرافی اخر متوجه بزرگی طحال شدم و بعد ازاون هم متوجه بیماری مورفه آ و هردو مانع از عمل من شدم الان با وجود اینهمه درد وحشتناک سرد شدم و ساکن هیچ دکتری نمیرم و شهرستانمم امکاناتی نداره برای تهران هم همسرم باهام نمیاد .....

الان غمگینترین فرد زمینم تمام پوستم هرنقطه درگیر یک درد و کبدو طحال و صفراهم مدام درحال درد پریودهای نامنظم و دردتخمدان و عصبانیتهای ناشی از درد و پریود نشدن،درد استخوانی ناشی ازبیماری هام و.....

نمیدونم کجابرم چکارکنم فقط میدونم هرلحظه اززندگیم درده اولا ممنونم میشم برام دعا کنید دوما ممنون میشم توی این تاپیک تجربه های مشابه برام کامنت کنید تا بتونید هم به جسمم هم روحم کمک کنید 

دوست دارم بیشتر ازاینابرای پسرکم مادری کنم ......

منم مثل شما هم پسوریازیس دارم

هم تنبلی تخمدان

هم درد مفاصل که ناشی از پسوریازیس هست

چون پسو میتونه علاوه بر پوست به مفاصل هم حمله کنه😑

اما یه چیز بهت بگم

این بیماری ما همش از درون ماست

همش برمیگرده به روحیه و روان و اعصاب ما

تو هرچقدرم پماد و دارو مصرف کنی ولی روحیه‌ت بد باشه خوب نمیشی

من چند وقته شروع کردم به رژیم کاهش وزن و سالم خوری (حذف قند و شکر و شیرینی و نوشابه و دلستر و چیپس و پفک)

راستی لبنیات هم واسه پسوریازیس هم واسه تنبلی تخمدان سَمّهههههه

دوم اینکه ورزش ورزش ورزش!!!!!!!! و پیاده روی

بیرون اگر نمیتونی بری توی خونه انجام بده

سوم تقویت روحیه

فکر کردن به چیزای خوب

گوش کردن آهنگ شاد

افکار منفی از ذهنت دور کن

تنها راه درمان اینه

ما میتونیم شکستش بدیم 🥺🥺🥺🥺🥺 ان‌شاءالله

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما هم پسوریازیس دارم هم تنبلی تخمدان هم درد مفاصل که ناشی از پسوریازیس هست چون پسو میتون ...

ان شاالله که بشه

ولی حس میکنم دیگه نمیتونم بخدا دست راستم عادی نیست ب زور تکونش میدم خسته شدم 

عزیزم نذر کن همه نماز هات رو سر وقت بخونی بعد شروع کن نماز خوندن و یه چهله مثل چهله سوره حشر یا سوره یاسین بردار ایشالا که خدا کمکت کنه مشکلت حل بشه 

بعد اسنپ و اینا دکتر تلفنی یا مجازی هم دارن ببین با متخصص‌های اونا میتونی ارتباط بگیری و مشکلت رو مطرح کنی ان‌شاالله حل میشه

منم مثل شما هم پسوریازیس دارم هم تنبلی تخمدان هم درد مفاصل که ناشی از پسوریازیس هست چون پسو میتون ...

راستی من جدیدا فهمیدم شاه توت برای پسو خیلی عالیه و راجبش سرچ کن فصلش شد امتحان کن من نتونستم یخ زده شو پیداکنم 

عزیزم نذر کن همه نماز هات رو سر وقت بخونی بعد شروع کن نماز خوندن و یه چهله مثل چهله سوره حشر یا سوره ...

ممنونم عزیزم همه اینکارا رو کردم 

هرچی دنبال درمان میرم بیماری های ناشناخته تر دستگیرم میشه ،اصلا دوست ندارم بخدادیگه دکتر برم 

ممنونم عزیزم همه اینکارا رو کردم  هرچی دنبال درمان میرم بیماری های ناشناخته تر دستگیرم میشه ،ا ...

عزیزم من الان تو اینترنت سرچ کردم درمورد مورفه آ 

اینو نوشته بود: 

بیماری پوستی مورفه آ بیماری نگران کننده ای نمی باشد و با مراجعه به متخصص پوست و مو این بیماری به راحتی قابل درمان می باشد. در صورتی که هر گونه ضایع سفت و یا تغییر رنگ بروی پوست خود مشاهده کردید حتما به یک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید.

خواستم بهت بگم که نگران نباش درمان داره بنظرم شهر نزدیکتون یا تهران یه دکتر پوست خوب پیدا کن و برو ان‌شاالله حل میشه. 

راستی من جدیدا فهمیدم شاه توت برای پسو خیلی عالیه و راجبش سرچ کن فصلش شد امتحان کن من نتونستم یخ زده ...

آره من ۳_۴ ساله فهمیدم اینو

اتفاقا تو بهار میگیرم میخورم 

خیلی خوبه واقعا تاثیر دره

ولی هرچقدرم بگیرم زود تموم میشه به پاییز زمستون نمیرسه😅

یه شربت هم هست بهت یاد بدم

اونم رو من خیلی تاثیر داره

ترکیب:

آب_سکنجبین_تخم‌شربتی_خاکشیر_عرق‌کاسنی_عرق شاهتره_عرق‌بیدمشک_گلاب_آبلیمو_

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 
کاش بیشتر میشد از جوانی لذت برد  چقد خستم خدا......

نمیدونم چی بگم 

واقعا گناه داریم ما 😔