2777
2789
عنوان

دفع پروتئین☹️

223 بازدید | 8 پست

تا الان هرچی ازمایش دفع پروتئین دادم منفی بود و همه چی نرمال

دو روز پیش ازمایش دادم ۴۵۰شده هفته ۳۷هستم

امروز بردم دکتر گفت هیچ علائم دفع ندارم فشارم کلا پایینه وزنم ۱۳کیلو اضافه کردم تا الان هیچ جامم ورم نداره

گفت خطلا داده ازمایشت یه ازمایشگاه دیگه برو تکرار کن

از بعدازظهره هم خودم هم شوهرم نگرانیم ده روز دیگه ام زایمانمه

استرس گرفتم کسی بوده مثل من 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
بله عزیزم نگران نباش،  آزمایش جمع ادار رو بده فقط نمک و گوشت قرمز تا به دنیا اومدن نی نی نخور ...

ممنون

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اکثرا خانوما دفع میکنم تو بارداری من کلا این مشکل دارم تو بارداری شدید تر میشه 

خطرناک نیست من تاحالا اینجوری نشدم اخه

از فکرش سر درد گرفتم

خطرناک نیست من تاحالا اینجوری نشدم اخه از فکرش سر درد گرفتم

اگه فشارت بالا نره نه 

نمک کلا حذف کن گوشت قرمز ممنوع کار سنگین نکن سرما نده به کلیه 

آب زیاد بخور 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
اگه فشارت بالا نره نه  نمک کلا حذف کن گوشت قرمز ممنوع کار سنگین نکن سرما نده به کلیه  آب ...

مرسی