2777
2789
عنوان

خیلی خوشبختم

598 بازدید | 12 پست

از مهر تا حالا هزار و یک مشکل برام پیش اومده. مشکلاتی که از نظر بعضیاتون ممکنه خیلی بزرگ باشه و از نظر بعضی‌های دیگه هم، در برابر مشکلاتی که خودشون دارن، خیلی کوچیک و کم‌اهمیت.

مسائل دیگه هم که درد مشترک همه‌مونه، بماند!

با این وجود، الان توی تاریکی یک اتاق نشسته‌م و دارم فکر می‌کنم که چقدر خوشبختم. اشکال نداره که این مدت سخت گذشت و داره سخت می‌گذره. می‌دونم قراره درست بشه. شک ندارم آینده فقط و فقط نور و روشناییه. إن شاء الله برای همه‌مون...

تا دیدم کلاسهای دانشگاه آنلاین شد، از تهران فرار کردم اومدم بابل. چند روزی هست که اینجام. جای همه‌تون خالی. بهشته، بهشت.

آرزو میکنم دل‌های همه‌تون پر از امید باشه امشب.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

برای منم دعا کن 

امیدوارم حس خوشبختی توی دل هممون جوونه بزنه 

مشکلات هستن 

اما ان شا الله گره های زندگیمون کور نباشه 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نشستم تو اتاق تاریک و با نور شمع که به خودم آرامش بدم

این چند ماه اخیر خیلی اذیت شدم و سرنوشت برای من جدایی رقم زد. احساس کردم راهمو گم کردم.هیچ راهی جلوم ندیدم که واردش بشم. الان دارم به راهی که باید بسازم تا توش قدم بردارم فکر میکنم. باید راحت بگیرم زندگی رو

هرچی شده حتما باید میشده

توی یه تاپیک حس ششم به یه خانم گفتی

لابد یه بار به دلم افتاده بود عزیزم و اون لحظه براش دعا کردم.

اینجوری نیستم که هر چی بگم درست دربیاد.

رفتم الان بعضی پست‌هاتو دیدم. خیلی سخته مجرد بودن وقتی دلت زندگی متأهلی بخواد. ولی قربون شکلت، یه چیزیو از من قبول کن و به دل نگیر اگه به چیزی که باور داری، اعتقادی ندارم. دنبال دعاخون و دفتربازکن و ازین چیزا که اسمشم بلد نیستم، نگرد. به محیط اطرافت، به دنیات، به دور و برت با خوش‌بینی نگاه کن. بهت قول میدم برکت و خوشبختی میاد سراغت. خداوند سرچشمهٔ تمام خوبی‌هاست. همزاد و این چیزها مسخره‌س. اوضاع مالی مردم بده واقعا و ازدواج کردن ریسکش خیلی بالاست برای پسرها. برای همین کمتر یا دیرتر ازدواج میکنن. این سن ازدواج رو بالا برده و طبیعیه که وقتی پسرها تا ۴۰ سالگی ازدواج نمی‌کنن، دخترها هم سن ازدواجشون بالا بره.

به خودت برس، روحیه‌تو خوب کن، سعی کن کمتر بهش فکر کنی، بیشتر بیرون برو، در گروه‌های مختلف شرکت کن. طبیعت‌گردی و کوه‌نوردی و چیزهای این‌مدلی. دنبال شوهر نگرد، بذار خودش بیاد سراغت. به خدا اگه فقط فکر شادی خودت و خوش گذروندن باشی و دختر پاک و خوب و خوش‌جنسی هم باشی، گزینهٔ اول برای هر مرد مجرد توی همون گروه‌ها میشی. مردها هم دربه‌در دنبال دخترهای خوب و سالمن. از نظر اونها هم گزینهٔ خوب کمه. پس امیدتو از دست نده.

ببخش زیاد حرف زدم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟