2777
2789
عنوان

خیلی خوشبختم

851 بازدید | 18 پست

از مهر تا حالا هزار و یک مشکل برام پیش اومده. مشکلاتی که از نظر بعضیاتون ممکنه خیلی بزرگ باشه و از نظر بعضی‌های دیگه هم، در برابر مشکلاتی که خودشون دارن، خیلی کوچیک و کم‌اهمیت.

مسائل دیگه هم که درد مشترک همه‌مونه، بماند!

با این وجود، الان توی تاریکی یک اتاق نشسته‌م و دارم فکر می‌کنم که چقدر خوشبختم. اشکال نداره که این مدت سخت گذشت و داره سخت می‌گذره. می‌دونم قراره درست بشه. شک ندارم آینده فقط و فقط نور و روشناییه. إن شاء الله برای همه‌مون...

تا دیدم کلاسهای دانشگاه آنلاین شد، از تهران فرار کردم اومدم بابل. چند روزی هست که اینجام. جای همه‌تون خالی. بهشته، بهشت.

آرزو میکنم دل‌های همه‌تون پر از امید باشه امشب

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

منم از مهر زندگی نکردم 

مشکلات مالی خیلی زیادی داشتیم 

واقعا استرس زا و خسته کننده 

خودمو با بچه هام حبس کردم تو خونه مبادا بیرون بریم و نیاز باشه پولی خرج شه 

هوووووف 

اما خیلی امیدوارم

توکل دارم به خدا که بگذرن این روزها 

منم از مهر زندگی نکردم  مشکلات مالی خیلی زیادی داشتیم  واقعا استرس زا و خسته کننده  ...

راستی منم احساس خوشبختی میکنم 

احساس میکنم همین که دلم با تمام وجود کنار همسرم و بچه‌هام آرومه شکر 

میگذره این روزا

منم از مهر زندگی نکردم  مشکلات مالی خیلی زیادی داشتیم  واقعا استرس زا و خسته کننده  ...

چه مادر خوبی.

همین که شما رو دارن، کافیه براشون به خدا.

این روزهای سخت، یه کم دیگه قراره سخت‌تر شه، ولی بعدش خوبی و خوبی و آسایش و آسایشه. شک نکن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟