2777
2789
عنوان

یلدا نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 128 پست
من کاپ کیک درست کردم ولی قسمت های پاینش نپخت چرا؟اشکال کار کجتست

حرارت بالا رو روشن کردی یا اینکه دمای فر بالا بوده

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

سلام پری جونم ،بازم من مزاحمت میشم !عزیزم واسه خامه نسکافه ای چه جور نسکافه ای بخرم ؟اسم بهم بگو

مزش چه طوریه خوبه آیا؟من نخوردم  تا حالا حقیقتش 

چه موقع و چه طور به خامه اضافه کنم؟

آیا میشه باهاش شکوفه هم زد؟

ببخشید من دوباره قناد باحوصله پیدا کردم سوالام زیاد شد 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خوبه پس اره انگار ی چیزی میزنن بش😁

بله یه ژل به اسم ژل فلوکسی کیک پوک میشه لطیف میشه و ماندگاریش تا چن ماه بالا میره و نیاز به تخم مرغ کم میشه 

در عوض عامل خیلی تز سرطان ها هست:/

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
بله یه ژل به اسم ژل فلوکسی کیک پوک میشه لطیف میشه و ماندگاریش تا چن ماه بالا میره و نیاز به تخم مرغ ...

اوه چقد بد.

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

واسه خامه کشی رویه کیک چون از کسی که گرفتم گفت باید با خامه صبحونه مخلوط بشه؟

نه اصلا خوشکلم خامه کشی فقط مینارین قنادی باشه 

از چن ساعت قبل مقدار خامه ای که میخای استفاده کنی در بیار بریز تو کاسه پیرکس یا استیل بزار یخچال بعد چن ساعت در بیار اول یک دقیقه با دور کند همزن بزن بعد چن دقیقه با دور تند 

اینکه چن دقیقه طول بکشه بستگی به درصد چربی خامه،قدرت همزن و عوامل دیگه ای داره 

نشونه فرم گرفتنش اینه که مات میشه از براقی در میاد و سفت میشه بعدم سرییییع مصرف باید بکنی اونم تو محیط خنک که شل نشه 

اصول خامه کشی هم اینجا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9094729/تایپیک-جامع-قنادیو-آشپزی?postId=264568321

توضیح دادم

سلام خوبین؟ میشه لطفا دستور پخت یک تیرامیسوی خیلی خوش مزه بهم بدین؟ به نت اعتماد ندارم

سلام خیلی ممنونم حتما

اره عزیزم مینارین هم یه نوع خامه قنادیه منظورم این بود با صبحانه قاطی نکن

اها بعد مینارین رو با همزن بزنم حجیم میشه؟

که گناه دگران برتو نخواهند نوشت...🍃من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش...🖤