2789

خانواده خودم و شوهرم کم جمعیت هستن

اگه بخوام جدا دعوت کنم تعدا‌د کمه!

باهم دعوت کنم اداهای خانواده شوهرمو نمیتونم تحمل کنم!!

کاش میشد بپیچونم ولی پسرم عاشق تولد و دست و کیک و ...شلوغیه

اره بیرون گرفتیم تولد یک سالگیشو هر دو خانواده رو وعوت کردیم

شما هم بین خانواده خودتو‌همسرت فرق نذار دلش میشکنه یه شبه ادادهم دارن تحمل کن بزار ب بچه خوش بگذره

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خانواده هامون و فرهنگامون زمین تا اسمون فرق میکنن مال ما دی جی و رقص و چاقو جیغ 

خانواده همسرم با چادر مشکی و وسط تولد و مولودی و‌صلوات یعنی هر سه تا فیلمای من برا عقدو و حنا و عروسی یه فیلم کمدیه واسه خودش 😂😂😂😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

من مجردم 

ولی خواهرم هر دو خانواده رو دعوت میکنه واسه تولد دخترش 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

من چند سال پیش تولد پسرم هر دو خانواده رو  دعوت کردم یه شری شد بین خواهرامون هنوز هم ادامه داره ، اگه فکر میکنی کوچکترین مشکلی ممکنه بوجود بیاد اصلاااا این کارو نکن

فقط خانواده خودم هرسال بودن با اونا رابطه ای نداریم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند