2777
2789
عنوان

قبول دارید که میگن خونه پسرشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 17 پست
خانم وحشی...چطور پشتت حرف میزنن جررشون ندادی پس 

بی ادب.بی شخصیت.خدا شفات بده که رفتی تاپیکای منو خوندی.معلوم نیست فازت چیه.الهم اشف کل مریض

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

خونه پسر و عروسشونه به نظرم بیشتر از یک هفته واقعا سخته من پدر شوهرم قبلنا می‌ومد دقیق یک ماه مینشست خیلی گیر بود تو همه چیز هر غذایی نمی‌خورد ساعت خوابش با ما فرق داشت و ی اخلاق های دیگه که واقعا سختم میشد خانواده خودم بعد ده سال پدرم اومد و ده روز موند بهترین و آروم ترین بابای دنیا رو دارم ولی بعدیک هفته واقعا خسته شدم خونه پدر شوهرم هر وقت رفتیم در حد نهایت یک شب موندیم چون هر کدوم شهر ی هستیم که فاصله مونم زیاده و بیشتر خونه پدر خودم بودم تصمیم گرفتم خونه بابام هم کم برم سالی دو سه بار میرفتم و دو هفته میموندم ولی از ابن به بعد دو روز بیشتر نمی‌مونم چون فهمیدم واسه میزبان سخته حتی اگر مهمون عزیز ترین کسش باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه عروس کلفته که بگن خونه پسرشونه

اگر عروس احترام میزاره باید خانواده شوهر بفهمن

و برعکس اگر داماد احترام میزاره باید خانواده زنش بفهمن زن و شوهر مکمل هم هستن و خانه و خانواده برا هر دو هست