2777
2789
عنوان

بی بی چک

88 بازدید | 4 پست

سلام من پریودم عقب افتاده نوک سینهامم درد میکنه فک کنم ۱۰ روزه نشدم هیچ علایم دیگه ای ندارم بی بی میزنم منفیه ازمایشم منفی شده سه ماه پیش سقط داشتم میخوام دوباره باردار بشم ممکنه باردار باشم الان اگه نیستم چرا پریود نمیشم پس

سلام عزیزم خوبی برای منم روزهای اول منفی میشد روز پونزدهم بیبی و ازمایش مثبت شد ک ممکنه حتی با بیبی چک هم نشه بفهمی بارداری ازمایش مطمئن تره و ممکنه لقاحت دیر انجام شده باشه من طبق اخرین پریود باید هشت هفته باشم اما امروز رفتم سونو گفت چون لقاحت دیرانجام شده بوده نشون نمیداده و سن جنین شش هفته ونیم هست نگران نباش چند روز صبرکن بعد ازمایش بده انشالله بارداری

سلام عزیزم خوبی برای منم روزهای اول منفی میشد روز پونزدهم بیبی و ازمایش مثبت شد ک ممکنه حتی با بیبی ...

من اخرین پریودمو نمیدونم چه روزیه چون درگیر یه مراسم عروسی بودیم همش بیرون بودم تاریخش از دستم در رفته فقط میدونم ۱۹ اون ماه پریودم چند روزی بود تموم شده بود 

شما علائمی هم داشتید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخرین پریودمو نمیدونم چه روزیه چون درگیر یه مراسم عروسی بودیم همش بیرون بودم تاریخش از دستم در رف ...

سینه هام درد میکرد 

کمردرد داشتم 

تکرر ادرار هم داشتم 

امروز رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود اما من کلا حالت تهوع نداشتم حتی یبار.برای هرکس متفاوته ممکنه درد پریودی هم داشته باشی اما باردار باشی