2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم وفتی دیگه ناامید شدم و قرص و دارو رو ول کردم بعد ۱ سال ک فکرشم نمیکردم با یه خواب متوحه شدم با ...

عزیزم میشه کمکم کنی منم یه دختر دارم و دوباره اقدامم سری اول یک سال و نیم طول کشید تا با دارو باردار شدم و الان دوبارهاقدامم ولی باردار نمیشم الان شش ماهه دکترمم اینسری زود بهم امپول داد ولی نتیجه نگرفتم دوماه پشت سرهم امپول زدم و لتروزول خوردم یعنی دوبار امپول زدم ولی باردار نشدم و این ماه باید میرفتم دکتر که دیگه گفتم نمیرم ولی الان دوروز از موعدم گذشته و پریود نمیشم هیچ داروی هم استفاده نکردم ان سری که اچ سی جی میزدم یک روز زودتر از از موعد پریود میشدم نمیدونم امکان بارداری هست یا کیست 

والا چی بگم که دلم خونه از 20 آذر افتادم به لک بینی 

باردارشدم واسه من عین معجزه بود 

بعد از 3 سال و نیم از آخرین سقطم باردار شدم

میگم معجزه چون تنبلی تخمدان شدید دارم پلی کستیکم 

بارداری های قبلیم به زور کلومیفن و متفورمین و لتروزول و آمپول بوده 

ولی این و طبیعی بود اون ماه هم اصلا مرتب اقدام نکردم 

فکر میکردم خودش داده خودش هم نگه میداره 

ولی افسوس از 20 افتادم به لک بینی و خون 

به حساب خودمم تاریخ پریودیم و سونوگرافی بهم نمیخوره 

آخرین پریودم 2 آبان بود 

10 اذر سونوگرافی واژینال کرد ساک 4 هفته بود خالی 

23 آذر با سونو شکمی 5 هفته ساک خالی 😭

فکر میکردم این بارداریم معجزه س 

ولی بدجوری خورد تو ذوقم 😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

عزیزم میشه کمکم کنی منم یه دختر دارم و دوباره اقدامم سری اول یک سال و نیم طول کشید تا با دارو باردار ...

عزیزم اگه باردار باشی چندروز دیگه علائمت شروع میشه مثل درد شکم و...

اما کیست معمولا لکه بینی و ببخشید لخته های قهوه ای داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا چی بگم که دلم خونه از 20 آذر افتادم به لک بینی  باردارشدم واسه من عین معجزه بود  بع ...

عزیز دلممممی دوست داشتم بعد ده سال خدا بهش دوتا پسر داد..سفره حضرت مهدی انداخت قوی باش 

دعا کنید اگه به صلاحمه باردار باشم 

انشاالله عزیزم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیز دلممممی دوست داشتم بعد ده سال خدا بهش دوتا پسر داد..سفره حضرت مهدی انداخت قوی باش 

منم 10 سال عروسی کردم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

ای جان ..دل شیر داری بخدا ایول

مممنونم عزیزم دل شیر که چی بگم وقتی بهم گفت جلو ی دکتر گریه نکردم ولی از در اومدم بیرون از بغض منفجر شدم اصلا هیجا رونمی دیدم بارون شدید میومدحتی از خیابون رد شدم ماشینا رو نگاه نمیکردم فقط صدای بوقشون می‌شنیدم چی بگم نمیتونم از حال اون موقع بگم چی بود خدا هیچ کس با بچش امتحان نکنه.