زهراجون3445 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 685 عنوان وام 114 بازدید | 7 پست بچه ها کدوم بانک بدون سپرده گذاری وام میده؟؟ 1401/09/27 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدکم1106 عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 2986 پیج میر بانکی در مورد این موارد توضیح میده یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️ دعای فرج 🧡 اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
زهراجون3445 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 685 پیج میر بانکی در مورد این موارد توضیح میده آها مرسی
mphmrtor عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 15 سلام عزیز بانک ها خصیص شدن اکثرا با سپرده وام میدنپول خودتونو میگیرن بعد همونو پس میدن موسسه های خصوصی هستن که با چک ضمانت وام میدن فامیلمون گرفته خیلی سریع پولو میریزن dddddd
زهراجون3445 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 685 سلام عزیز بانک ها خصیص شدن اکثرا با سپرده وام میدن پول خودتونو میگیرن بعد همونو پس میدن موسسه ... آره به زور میدن کدوم موسسه ها؟؟
mphmrtor عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 15 آره به زور میدن کدوم موسسه ها؟؟ موسسه های زیادی هستن تا پنجاه میلیون وام میدن با چک صیادی من شماره ی بعضیاشونو دارم میخواین بهتون بدم dddddd
زهراجون3445 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 685 موسسه های زیادی هستن تا پنجاه میلیون وام میدن با چک صیادی من شماره ی بعضیاشونو دارم میخواین به ... آره شمارشان بده