2777
2789
عنوان

همتون بیاین یه پیام بفرستید به نی نی یار😂

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست
سیس گنگ😂🗿

ار کی زدن تعلیقم کردن 

اون موقع گنگ بودن میرع تو پاچم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخطار لغو کاربری  به خاطر استفاده از این ایموجی😏 🤭😆😅

یا خدا😅😅ترسیدم

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
چی بوگو تولوخدا.؟؟؟

نی نی یار خوشش نمیاد تعلیق میشم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
نه به خدا تازه اومدم🥲

نمیدونم 

هرموقع من میام تو هم هستی😂😂

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

نی نی یار ۳ 

به من گفتی امضاتو پاک کن خلاف قوانینه 

هزار نفر دیدم امضاشون مستقیماً به اون قضیه بود  ولی چرا به اونا نگفتی پاک کنن؟!

اینه عدالت؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

زمان آنلاین شدنمون یکیه پس😂

😂 

نزدیک ۱۰ هزار تا پست داری 😂

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
یه ملودی تو ذهنم پلی شد هعی

جرررررررررررررر 😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نی نی یاران عزیز و وافعا مهربون ، میدونید چقدر برامون سخته که انقدر داغ جوونامون و ظلمی که بهشون میشه ببینیم و نتونیم حرف بزنیم؟ از شما انتظاری ندارم چون شرایطتون رو درک میکنم فقط جهت درد دل بود 

واسه اینکه احتمالا نمیترکونید منو، فقط درد و دل بود

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
زیاد نیست🫠🤣

بله صحیح 😂