حال من حال طبیب ایست که بیمار شود . حال یک نان آور خانه که بیکار شود . حال یک ناخدایی که پس از یک شب طوفانی باز دو قدم مانده به کوه یخ بیدار شود . حال من حال پدری ایست که بدهکار است به نزول که دخترش را بدهد باز بدهکار شود🖤
اخطار لغو کاربری به خاطر استفاده از این ایموجی😏 🤭😆😅
یا خدا😅😅ترسیدم
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
نی نی یاران عزیز و وافعا مهربون ، میدونید چقدر برامون سخته که انقدر داغ جوونامون و ظلمی که بهشون میشه ببینیم و نتونیم حرف بزنیم؟ از شما انتظاری ندارم چون شرایطتون رو درک میکنم فقط جهت درد دل بود
واسه اینکه احتمالا نمیترکونید منو، فقط درد و دل بود
گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !