2777
2789

زنگ بزن پشتیبانی جوابمیدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خدا کنه پیام منو ببینی ،من تاپیک سال ۹۶ شما رو‌دیدم،الان هفته سی وسه هستم ولی دور سر بچه وشکمش سه تا چهار هفته جلوتره ،دکتر سونو میگه سر بچه ات بزرگه بچه درشته ،من دیابت ندارم ولی دکترها به خاطر این موضوع یه حوری صحبت میکنن ادم میترسه ،الان تو هفته سی وسه وزن پسرم دوکیلو ششصد ،دکتر سونو میگه وزنش بالاست بچه درشته ،عجیبه بچه شما الحمدالله سالم به دنیا اومد؟

سلام عزیزم خدا کنه پیام منو ببینی ،من تاپیک سال ۹۶ شما رو‌دیدم،الان هفته سی وسه هستم ولی دور سر بچه ...

سلام عزیزم آره خداروشکر بچم سالمه ۵سالشه

تو ۳۶ هفته ۳۹۵۰ بدنیا اومد بخاطر ژنتیکه اصلا نگران نباش

اخه ما تو فامیل وطایفه نداریم همچین چیزی،به شماهم گفتن دورسرش درشته؟

آره اون موقع درشت بود حتی بچه دومم که الان یه هفتس بدنیا اومده اونم درشت بود ۳۷ هفته ۳۵۰۰ بدنیا اومد