2777
2789
عنوان

یکی دعا کنه شوهر من بمیره...

3838 بازدید | 94 پست

خدا نصیب هیچکس مرد شکاک، روانی، خسیس، خودخواه، بدجنس، بهونه گیر، بداخلاق، و بددهن نکنه.

توی خونه پدر آدم مجرد بمونه بهتر از ازدواج با همچین سگیه،

روزی هزاربار غلط کردن میفتم که چرا باهاش ازدواج کردم،

بخاطر دوتا بچم تحمل میکنم،

دلم برا دخترم میسوزه ک همچین پدر سختگیر و بددهنی داره، طفلکی پسرم که فقط از باباش فحش یاد میگیره..

از ته دل دعا کنین شوهرم بمیره راحت بشم، تا آخر عمر خدمت پدر و مادرمو میکردمو این دو تا بچه رو تربیت صحیح میکردم،

ای خدا چرا ...

خدایا ناامیدم نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش من دست و دلبازم ولی حساسم خوش اخلاقم بعدا زن بگیرم خانمم بدش میاد؟

اره شکاک بودن وحساس بودنو هیشکی دوس‌نداره

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
ببخش من دست و دلبازم ولی حساسم خوش اخلاقم بعدا زن بگیرم خانمم بدش میاد؟

اگه شکاکی زن نگیر

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست