2777
2789
عنوان

عفونت ادراری زنان

63 بازدید | 3 پست

سلام و وقت بخیر 

من یک ماهه تکرر ادرار و کمی سوزش دارم، یعنی  از دستشویی ک میام بیرون یه جوریم ک احساس میکنم الان باید برم دستشویی و انگار چند ساعته دستشوییم رو نگه داشتم، یه مقدار دل دردی شبیه درد پریود البته خیلی کم هم دارم 

توی این یک ماه حین رابطه هم کمی سوزش دارم ، کیست تخمدان هم دارم که دکتر بهم ال دی داده و گفته تنبلی تخمدان هست ک باید وزنم رو کم کنم و رژیم غذایی سالم تر همراه ورزش روزانه داشته باشم

یه مقدار نگرانم من تازه چندماهه ازدواج کردم با کلی مشکل زنانه رو ب رو شدم یکهو

جوش های هورمونی بهم ریختن پریودها کیست و تنبلی تخمدان

الانم ک عفونت ادراری

محبت کنید راهنماییم کنید خیلی میترسم از مراجعه ب دکتر

رابطه زیاد داری عفونت ادراری ات خوب نمیشه

خب برای عفونت ادراریم باید چیکار کنم؟ مگه خودش خوب میشه؟ که یه مدت رابطه نداشته باشم . این احساس سوزش و ادرار داشتنم همیشه نیست، بعضی وقت ها هست مثلا یه روز یه بار این حسو دارم یه روز اصلا ندارم ، با نوار ادراری چک کردم عفونت نشون نداد، اما خب نمیدونم برم ازمایش کشت ادرار بدم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.