2777
2789
عنوان

حدیثی که خیلی به کار انسان می آید

235 بازدید | 14 پست

میتونین وارد کانالش بشین لینکش آخرش هست تو ایتا عضو شین

🌷حدیثی که خیلی به کار انسان می آید 

📜 امام رضا علیه السلام می‌فرماید:

💠هر انسانی که صبح از خانه بیرون می آید هم شیطان سراغش می آید و هم فرشته ،

هر دو با هم می آیندکه ببینندانسان آمادگی چه چیزی را دارد. 

مثل بچه ای که هم رفیق خوب به سراغش می آید و هم رفیق بد 

مثل اینترنت که هم سایت بد دارد و هم سایت خوب

مثل کسی که هم می تواند نوار قرآن گوش دهد و هم موسیقی 

💠بعد امام فرمود: 

🔹 اگر انسان از خانه بیرون می آید بگوید .

بِسْمِ اللّٰهِ، آمَنْتُ بِاللّٰهِ، وَتَوَكَّلْتُ عَلَى اللّٰهِ، مَا شاءَ اللّٰهُ، لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ.

✅این کلمات را بگوید فرشته رو به شیطان میکند برو این آدم مال من است با این کاری نداشته باش 

چون هم اسم خدا را برد و گفت بِسْمِ اللّٰهِ و هم گفت به خدا ایمان دارم آمَنْتُ بِاللّٰهِ

و هم گفت به خدا توکل دارم تَوَكَّلْتُ عَلَى اللّٰهِ

و هم گفت مَا شاءَ اللّٰهُ، لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ.

هیچ قدرتی غیر خدا بدرد نمی خورد 

📚منبع : کتاب سلسله سخنرانی های آقای رفیعی «الکافی ج 2»

🌷 لطفاً دوستان و آشنایان را دعوت کنید به کانال  

🌿🌹🌿🌹

https://eitaa.com/joinchat/4147314937Cd71973ce64

چرا میگن موسیقی حرامه 

من که باور نمیکنم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همیشه قرآن رو مقابل شادی و موسیقی و لذت قرار میدید که یه چیزی گفته باشین؟ لطفا این افکار غلط رو رواج ندید به اسم آیه و حدیث چون فقط انسان ها رو مقابل دین و قرآن قرار میدید اینطوری👎🏻👎🏻👎🏻

چرا همیشه قرآن رو مقابل شادی و موسیقی و لذت قرار میدید که یه چیزی گفته باشین؟ لطفا این افکار غلط رو ...

عزیزم آروم باش

منم آهنگ گوش میکنم

قصدم انتشار اون ذکر بود خواهرم اونو بخون

خدا بزرگ و بخشنده س😍

امضات قشنگه ولی من هیچ وقت خدا رو حس نکردم

عزیزم با خودت بگو خدا با منه

کوچیکترین چیزی که بهت داد خدا رو شاکر باش

حتی برای یه خوراکی خوشمزه کم‌ کم ایمانت زیاد میشه

هروقت خندیدی بگو خدایا مرسی حالم رو خوب کردی😍

اینجوری آنقدر جذبش میشی دیگه مدام متوجه میشی خدا هست

برای حاجت های بزرگت دیگه خدا رو باور داری اگه داد میگی ممنون نداد میگی قسمت نبوده حواست به منه که نخواستی حاجتم رو بدی حتما نحسه

عزیزم با خودت بگو خدا با منه کوچیکترین چیزی که بهت داد خدا رو شاکر باش حتی برای یه خوراکی خوشمزه ک ...

من واقعا شکر گذارم،همیشه میگم توخالق منی دوسش دارم ولی اون حتی واسه یک بار هم بامن راه نیمده

من واقعا شکر گذارم،همیشه میگم توخالق منی دوسش دارم ولی اون حتی واسه یک بار هم بامن راه نیمده

خب جمله آخرت رو دیگه نگو

وقتی دوستش داری اونم دوستت داره

اگه زجر میکشی تاوان گناهه یا گناهم نکرده باشی بهانه خوبی واسه ارتقا درجه معنویات هست (پشمام! ارتقا درجه معنویات دیگه جدید بود گفتم😂❤️)

یا میبینی به صلاح نیست زندگی باب میلت پیش بره

ولی درست میشه

[QUOTE=264532748]خب جمله آخرت رو دیگه نگو وقتی دوستش داری اونم دوستت داره اگه زجر میکشی تاوان گناهه ...

فراموشی غیرممکنه

فکر کن مامانت یادش بره تو رو داره😐

نماز بخون قرآن بخون خیلی خوبه