2777
2789
عنوان

باز کردن در یخچال توسط دیگران

587 بازدید | 18 پست

سلام 

خواهر شوهرم هر هفته میاد خونمون مرتب در یخچال باز وبسته میکنه واز این کارش اصلا خوشم نمیاد 

چند روز پیش از وسایل یخچالم عکس گرفته بود وبه جاری وخانواده شوهرم نشون داده بود وجاریم اینو گفت 

چیکار کنم که این عادتشو ترک کنه من خیلی دوستشون دارم وبهشون احترام میذارم ولی این رفتارشو دوست ندارم بنظرتون چه رفتاری کنم بهتره

اون قسمت عکس گرفتنو واقعا درک نکردم یعنی چی😐😐😐

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه خواهرشوهرم اینجوریه همش خودشو بچه ها تو یخچالن بعد اگه نباشم اون طرفا یاگوشت یا میوه کش میره چند بارم به روی خودشو خواهرش اوردم انگار نه انگار

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
بهترین رفتار اینه ک وقتی میری خونش مثلا بگی میشه ی لیوان آب بدی؟ بعد گفت از یخچال بردار بگو نه دوست ...

خواهر انقدررر پررو هستن که رفتارشونو تکرار میکنن...و دلیلشونم اینه خونه داداشمه