2777
2789

شب چله چی میشه یعنی ؟ امسال اولین سالی بود که قرار بود خانواده ام تو خونه خودم برام هدیه شب یلدا بیارن اما الان دعوامون شده شوهرم از خونه ام بیرونم کرده مطمعن شدم اعتیاد داره دفعه های پیش دست به زن داشت قول داد نزنه و نزد ولی اینبار چاقو کشید و منو از خونه بیرونم کرد واسه دخترعمه ام هدیه شب یلدا میبرن اونقدر غصه میخورم یلدای منم تو غم و غصه و تو خونه پدرم  اعتیاد شوهرم چاقو کشیدنش روم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا صبرت بده درسته که اذیت میشی ولی بهتر ازینه که بعدا با ی بچه می فهمیدی ازین وحشی جداشو 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

چندبار گف زنگ بزن بابات بیاد دنبالت من زنگ نزدم نمیخاستم خونه زندگیم رو ول کنم اخرش زنگ زد به پدرش که به پدرم زنگ بزنه ‌ زنگ زده بود و پدرم اومد منم رفتم خدایا چرا بدبختی های من تموم نمیشه ؟ اون از عقدم اون از عروسی ام اینم از مراسم یلدایی که معلومه چجور میشه