2777
2789
عنوان

کسی تونسته از یه آدم کسل و تنبل تبدیل ب پر انرژی و زرنگ بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 42 پست
خوب من حالم خیلی خراب بود و قصد خودکشی داشتم ولی تصمیم گرفتم خوب بشم و شروع کردم کتاب های روانشناسی ...

چقدر جالب منم لیسانسم روانشناسی بوده ولی بازم برام مبهم بود کمی 

باید بخونمش 

تا چ حد موفق شدید تغییر کنیدو بعد از چ مدت از شزوع تلاشتون؟

😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب منم لیسانسم روانشناسی بوده ولی بازم برام مبهم بود کمی  باید بخونمش  تا چ حد مو ...

یکسال بصورت مداوم روزی سه یا دوبار هر دفعه ده تا پونزده دیقه مدیتیشن میکردم

یگ روز بعد ظهر در حدود پنج ثانیه از افکار پر از درد رنجی که داشتم جدا شدم و حالت زمزمه شدن و مثل پخش صدای ضبط شده رو شنیدم که توضیح ش سخته و بعد اون

ذهنم اروم شد و همه درد ها و افکار خودکشی از بین رفتن 

و در حال حاظر میشه گفت نرمال هستم و رسیدن ب سطح اکهارت توله یعنی اگاهی کامل و نبود هیچ صدایی و فکری تو سر نیازمند سالها تلاشه و طبیعیه ب اون درجه نرسیدم هنوز اما مدیتیشن جزو کارهای هر روزمه و نیم ساعت در روز بهش اختصاص دادم و برام لذت بخشه

ایشون سخنرانی های زیادی هم دارن که اسمشون تو گوگل سرچ کنید میاره و خیلی از ویدیوهاش هم زیرنویس فارسی شده خوشبختانه و در مورد مسائل مختلف حرف زده و سخنران خیلی فوق العاده ی هم هست 

و چیزی که در موردش خاصه اینه که برعکس اکثر روشن فکرا که خداناباور هستن ب خدا و دنیای پس از مرگ اعتقاد داره و در حال حاظر بزرگترین معلم معنوی دنیاست 

حتما خوندن کتابش جزو الویت هاتون بزارین 

امیدوارم مفید باشه براتون ❤

من تونستم بعد از پنج سال افسردگی شدید انواع مشکلات روانی افکار خودکشی و درد های روحی  ولی فک ن ...

عزیزم میشه بگی چیکار کردی واسه خوب شدنت؟

خدارو شکر که تونستی 

مرسی واسه لایک عزیزم🌸

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
یکسال بصورت مداوم روزی سه یا دوبار هر دفعه ده تا پونزده دیقه مدیتیشن میکردم یگ روز بعد ظهر در حدود ...

گلم ممکنه بگی مدیتیشن رو چطور انجام میدی؟

خدارو شکر خوب شدی عزیزم

گلم ممکنه بگی مدیتیشن رو چطور انجام میدی؟ خدارو شکر خوب شدی عزیزم

یک جای ساکت اروم بشنید جوری که احساس راحتی کنید 

اگه نشتن براتون سخته می تونید روی صندلی یا مبل هم بشنید ولی تکیه ندید یعنی پشت کمرتون ازاد باشه 

چشماتون ببندید و ذهنتون و همه افکاری که میاد تو ذهنتون رو تماشا کنید یعنی گوش بدید بهش ممکنه یه صدا باشه یه حس باشه یه خاطره و... و فقط بدون هیچ قضاوتی افکار تماشا کنید یعنی نگید این خوبه این بده از این فکر خوشم میاد از این بدم میاد فقط و فقط مشاهده گر باشید 

ممکنه اولش کمی سخت باشه ولی کمی تمرین راحت تر میشه 

و تمرکزتون و ارتعاش بدنتون و انرژی بالا میره و کلی حس خوب میاد سراغتون 

یک جای ساکت اروم بشنید جوری که احساس راحتی کنید  اگه نشتن براتون سخته می تونید روی صندلی یا مب ...

مرسی عزیزم واسه راهنماییات زنده باشی گلم 🌸

میشه برنامه یه روزتونو از صبح تا شب بگید از چند بیدار میشید؟ چجوری وقت میکنید اخه من همه تایمم ب اش ...

من بچم شبا یک میخوابه روزاهم عادت کرده یک ونیم ظهر بیدار میشه منم ۷ بیدار شم،به همه کارام میرسم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee

بالاترم داره واقعا حرف هاش عالیه من که انقد ازش خوشم اومد کتابشن خریدم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا