2777
2789
عنوان

ضعف و بی اشتهایی 😭بارداری

425 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من هفته هشتم بارداری هستم 

انقد ضعف میکنم که انگار معدم سوراخ شده 

در عین حال اشتهامم کوره و هیچ چی نمیتونم بخورم 

همش به زوره 

گاهی از شدت ضعف بی حال میشم 

مثلا ظهر به زور نهار خوردم باز یک ساعت بعدش انگار هیچی نخوردم 

میشه ی چیزی معرفی کنید که شکم رو سیر نگه داره 

مثلا تنقلات مثل آجیل و میوه هایی که میدونین 

واقعا نیاز دارم به کمکتون 

طبیعی هس عزیزم منم اینجوری بودم تا۴/۵ماه اول ۸-۹کیلو کم کردم چون ویار وحشتناکی داشتم البته

الان یک ماهه بهترشدم و میتونم غذا بخورم البته خیللللللللی کم ولی بازجای شکرش هس همین

باید عادت کنی دیگ مکمل هات سرموقع ودقیق مصرف کن ان شاالله همه چی خوب میشه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندونه،هل،کندر،تاحد زیااااادی اینچیزا رو رفع میکنه ک بتونی راحت بخوری

هل وکندر گرمه خوب نیس سقط اوره

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

من که هفته دوازده هستم از اولش ویار شدید و تهوع داشتم هیچی نمیتونم بخورم سریع بالا میارم معده درد امونمو بریده هیچ قرص و دارو و آمپولی هم تاثیری روم نداره

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
هل وکندر گرمه خوب نیس سقط اوره

وای دکتر بم گفت یعنی قشنگ می خوردم حالم خیییییلی خوب بود

این بارداریم نخریدم روزی دوتا دمیترون میخورم وفایده نداره مث جنازه ام هیچی نمیشه خورد،اونقدری گرم نیس ک سقط شه

وای دکتر بم گفت یعنی قشنگ می خوردم حالم خیییییلی خوب بود این بارداریم نخریدم روزی دوتا دمیترون میخو ...

بدن ها باهم فرق داره خوب

من‌خودم زردچوبه خوردم توی ته دیگ ک مقدارش بیشتر بود ترشح قهوه ای دیدم صبحش

دیگ کلا ادویه جات حذف کردم