برو اورژانس اجتماعی اونجا مشاوره رایگان بگیر به این فکر کن که مشکلی که تو ده سالگی برات غیر قابل حل بود الان برات چقدر مسخره هست هر کی خودکشی کرده پشیمون شده
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
خستم از جماعت زندهکش مردهپرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :) ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد! ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهیمون نمی مُرد!نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
کیه که تو ایران تاحالا فکر خودکشی به سرش نزده باشه
؟؟؟!!!!!😉😢
ارزش نداره
اصلاااااااا ارزش نداره
حالا یه چندماه زنده باش ببینیم آخرش چی میشه
بیشتر بگم گزارش میزنن سیا..سی مینویسه😅
📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی" "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین