2777
2789
عنوان

دوست شوهرم بهم پیشنهاد داد🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 7858 بازدید | 63 پست

به نظرم تقصیر خودتون بوده

مطمئن باش شوهرت ازت میپرسه چرا نگفتی زن فلانیم 

اینکه هول شدم اصلا توجیه قابل قبول نیست 

ممکنه شوهرت فک کنه همچین بدت هم نیومده که حق داره

دکترای ریاضی،مدرس دانشگاه،عاشق ریاضی

حداقل میگفتی متاهلی😐

بنده خدا چیکار کنه حتما نمیدونه متاهلی گفته اشنا بشید 🤭🤦‍♀️

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میگفتی متاهلی به شوهرتم‌نگو چون میگی نمیشناستت دوباره‌تکرار کرد خودتو معرفی کن بازم‌گیرداد به شوهرت بگو

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲                 

همون اول که تیکه انداخت باید میگفتی فلانی سلام رسوند😂😐ولی نه به شوهرت نگو،چون میگی نمیدونه متاهلی...

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
به نظرم تقصیر خودتون بوده مطمئن باش شوهرت ازت میپرسه چرا نگفتی زن فلانیم  اینکه هول شدم اصلا ...

اخه میدونم شوهرم دوست نداره رفیقاش منو بشناسن برا همون نگفتم ک زن فلانیم

ولی اینسری رفتاری کرد میگم بهش

عین خنگا همونم نگفتم😕😑

به شوهرت نگو دیگه شاید پسره هم دیگه چیزی نگه اگه هم باز چیزی گفت بگو متاهلی و اسم شوهرتم بگو 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

ایام فاطمیه تا کی هست؟

ب نظرم مقصر خودتونین ببخشید ...اینک نباید اد میرفتین پیش مغازه اون منتظر ماشین و اینک ب جای اینک هی ...

خب چیکار کنم ولی مغازه اون دقیقا رو به روری کوچه ماست و من همیشه اونجا وایمیستم برای تاکسی🤦🏻‍♀️