2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار موقت ده روز اینکارو کردم *با هر سختیی ک بود   ولی تاثیری نداشت   از شدت ...

عزیزم کاملا درکت میکنم واقعا خیلی سخته

منم تمام روش ها رو امتحان کردم واقعا بعضی بچه ها بد غذا هستند پسر من به معنای واقعی از خوردن فراریه حتی خوراکی های غیر مفیدی که بچه های بد غذا ممکنه اونا رو دوست داشته باشن هم دوست نداره

چیپس پفک کیک بیسکویت نوشابه اصلا نمیخوره کلا با واژه خوردن مشکل داره منم فقط به زور بهش غذا میدم میدونم روشم درست نیست ولی حداقل اینطوری یه چیزی میخوره 

دکتر هم میبرم میگم غذا نمیخوره میگن وزنش که خوبه میگم بله پدر من در اومده که وزنش خوبه میخوام مثل همه بچه ها خودش بخوره خودش بگه گشنمه بگه فلان چیز رو میخوام ولی هیچ کششی به سمت غذا نداره 

پیر شدم واقعا از دستش 

ی بار موقت ده روز اینکارو کردم *با هر سختیی ک بود   ولی تاثیری نداشت   از شدت ...

خوب نباید غذاش براش بیاری 

ببین الان بزرگ‌شده متوجه میشه باهاش حرف بزنی 

وقتی از گرسنگی عصبی شد بگو چون گرسنه ای اینجوری باید غذا بخوری چون گرسنه ای گریه میکنی حق نداری گریه کنی چون غذات نخوردی 

میدونی الان دیگه بچه نیست باید خودش بفهمه و اینکه دلیل رفتارهاش هم بدونه و چون خودش مقصره حق اعتراض نداشته باشه 

نمیدونم شاید هم من مادر سختگیری هستم ولی سعی میکنم یچه هام دیگه منطقی باشن چون بزرگ شدن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب نباید غذاش براش بیاری  ببین الان بزرگ‌شده متوجه میشه باهاش حرف بزنی  وقتی از گرسنگی ...

انقد باهاش صحبت میکنم  توضیح میدم  در مورد این مشکل با مدیر مهد صحبت کردم 

اونجا تو کلاس مطرح شده 

کلا حال و حوصله غذا نداره 

از نوزادیش ک چهار  ماهش بود وضعیتمون همینه

انقد باهاش صحبت میکنم  توضیح میدم  در مورد این مشکل با مدیر مهد صحبت کردم   اون ...

از مهد هم میاد گرسنه نیست؟؟ اگه تغذیه نخوره اونجا 

یه مدت نگو بهش تا خودش متوجه بشه نمیدونم چجوری منظورم بگم نه اینکه بکی غذا خوبه بخور فلان این حرف های کلیشه ای نه 

مثلا ما زیاد اهل صبحانه نیستیم مگر اینکه زود بیدار بشیم میخوریم یدفعه دخترم نخورد و پیش از ظهر شروع کرد بهانه گرفتن و گریههه منم کلی کار داشتم گفتم حق نداری گریه کنی یا میری تو اتاقت یا صدات نشنوم میخواستی صبحانه بخوری تقصیر خودته دیگه ساکت شد 

چند روز بعدش دوبارع نخورد دیدم ساعت ۱۲رفت سر سفره یه تکه نون خالی برداشت بخوره از تعجب شاخ دراوردم گفتم توووو اونم نون خالییی 😂😂

از مهد هم میاد گرسنه نیست؟؟ اگه تغذیه نخوره اونجا  یه مدت نگو بهش تا خودش متوجه بشه نمیدونم چج ...

برا مهد برنامه میان وعده دارن طبق اون میذارم ب مربی سپردم حواسش باشه ببینه میخوره یا ن 

مثلا نصف شیر رو با ی تکه بیسکویت میخوره یا میوه ب بچه های دیگه نگا میکنه تشویق میشه 

پیشنهاد دادم هفته ای س بار غذا درست کنم برا کل کلاس ببرم بجای خوراکی غذا بخورن   اینجوری امتحان کنم ببینم تمایل ب غذا پیدا میکنه بین دوستاش

فعلا مدیر جواب نداده گفت باید با مادرا صحبت کنه نظر اونا رو‌بپرسه اگه همه موافق بودن  اینکارو امتحان کنم 

برا مهد برنامه میان وعده دارن طبق اون میذارم ب مربی سپردم حواسش باشه ببینه میخوره یا ن    ...

مهد من میبردم هفته یکی دو روز غذا داشته توی برنامه میبردیم 

اتفاقا ماه به ماه عوض میکردن و غذاهایی هم که دوست نداشته بود 😂در حد چند لقمه میخوردن