2777
2789
مثبته، درسته تجربه تلخی داری آن شا الله این دفعه بارداری خوبی داشته باشی و سالم بغلش بگیری

مرسی عزیز هر چی خدا مصلحت بدونه راستش نمیخوام فعلا باردار شم چون شش ما از سقطم میگذره میخواستم یه سال به بدنم استراحت بدم راستی واقعا شما تم اون هاله رو میبینین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز هر چی خدا مصلحت بدونه راستش نمیخوام فعلا باردار شم چون شش ما از سقطم میگذره میخواستم یه سا ...

اره قشنگ می بینم منم شهریور سقط داشتم پدیشب باز یادم اومد یه دل سیر گریه کردم واقعا تجربه تلخیه ولی آدمی به امید زنده هست برای من هم دعا کن 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اره قشنگ می بینم منم شهریور سقط داشتم پدیشب باز یادم اومد یه دل سیر گریه کردم واقعا تجربه تلخیه ولی ...

ای وای آره دقیقا حس حالتو درک میکنم با این که سنم کمه اون روز بچه فامیلمونو دیدم یه بغض حیلی بدی جلو قلومو گرفت کم مونده بود اشکم در بیاد شما چند هفته بود سقطتون