2777
2789
عنوان

دکتر ندا مقتدری متخصص زنان اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 11760 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من پیش دکتر ندا مقتدری عمل لابیاپلاستی انجام داد خیلی عمل خوبی بود همونی شد که انتظارشو داشت ...

دقیقا همینطوریه. ایشون برای مریض وقت میذاره و دقیقا درخواستشو گوش میده. بعد از جراحی دقیقا همونکه میخواستی میشه. تضمینی...

ببخشید یه سوال داشتم شما برای زیبایی پیش ایشون رفتید یا برای درمان عفونت؟؟

واژینوپلاستی تاجائیکه من میدونم  بیشتر برای سفت کردن واژن انجام میشه اگ عفونت مقاوم واژن داری حتما برو پیشش یسری کرم های دست ساز داره که معجزه میکنه چون عفونت یجوریه لامصب برمیگرده ولی دارویی که دکتر مقتدری میده درمان میکنه دیگه برنمیگرده

تاجائیکه من میدونم ایشون اصلا بارداری قبول نمیکنن

فقط به فکر اینه مژه هاشو ترمیم کنه بتونه باهاشون پرواز کنه آرایش کنه چسان و فیسان و به خوش گذرونی، معلوم باردار قبول نمیکنه، اشغال وقتی بهش زنگ میزنم بیا مامانت وقت زایمانش میگه من مامانم حالش بده بهونه میاره که نیاد مبادا گنده کاری که خودش کرده نتیجه اشو ببینه، میسپارمش به خداااا

جریان چیه دوست عزیز؟

بزن رو اکانتم یه تاپیک دارم گفتم جریانشو،دکتر نابلدی و بیسواد با تجویز دارو و دیر موقع فهمیدن مشکل جنین منو داغ دار بچه ام کرد سه سال پیش ،منم نمی‌گذارم کسی به دردم مبتلا بشه تا جایی که بتونم نمی‌ذارم مامانی باردار اصفهانی برن پیشش،که خداروشکر الان این خانم میگه انگار باردار دیگه قبول نمیکنه، کاش اینطوری باشه

تروخدا کسایی که اهل اصفهان هستن.تحت هیچ عنوان به دکتر لیلا مقتدری مراجعه نکنند درمورد بیماری hpv هییییچ اطلاعاتی ندارن فقط یه سری حرفای الکی تحویل مریض میده بعد تشویقش میکنه لیزر کنه زگیل رو بعد 10 بار اومدن پیشش و میلیون میلیون خرج کردن میفهمید هیییچ تغییری نکرده زگیلتون و فقط تیغتون زده وارد مطبش که بشید منشیا شروع میکنن خداااااتومن خدااااتومن تیغتون بزنن این خانم اصلا دکتر خوبی نیست گول ظاهر و تعریفای الکی رو نخورید هم دستاشن تعریفشو میکنن اگر سلامتیتون مهمه نرید پیشش اون اصلا سلامتی شما براش مهم نیست فقطططط پوووول مهمه براش همین و بس