2777
2789
عنوان

دکتر ندا مقتدری متخصص زنان اصفهان

11558 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من زگیل تناسلی دارم متاسفانه الان چند وقته این دکتر اون دکتر کردم موندم چیکار کنم خوب نشدم هنوز    الان از چند نفر تو جمع های خانومانه پرسیدم دکتر خوب بهم گفتن دکتر مقتدری برای درمان زگیل تناسلی خیلی خوبه و کلا ازش خیلی تعریف کردن کسی بوده واسه درمان زگیل رفته باشه پیشش جواب گرففته باشه؟ و اینکه تکرار میکنم من اصفهان هستم  اینجا دکتر خوب میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من این دکترو خیلی خوب میشناسم. خواهرم سالها درگیر درمان نازایی بود. تنها دکتری که جواب گرفت ایشون بود تا اینکه پارسال مشکل زگیل تناسلی پیدا کردم. خواهرم گفت برم پیش همین دکتر

خیلی زود درمان شدم. واقعا دکتر خوب نعمته

ببین حتما برو پیش دکتری که بقیه قبلا رفتن ، من یه بار به خاطر عفونت واژنم رفتم درمانگاه پاسارگاد اونجا بهم یه دکتری رو معرفی کردن که برم چکاپ کنم پیشش، خلاصه رفتم و بعد از کلی تبلیغات بهم پیشنهاد داد که حتما واکسن زگیل بزن و حتما باید واکسینه بشی و این حرفا ... با اینکه نزدیک 4 5 ملیونم پول واکسن هارو دادم و هر دوره زدم الان بعد از 1 سال که آزمایش دادم دیدم که همچنان واکسینه نیستم. دکتر مقتدری رو همون موقع ها هم شنیده بودم که واکسن اصل و با گارانتی میزنه 

ببین حتما برو پیش دکتری که بقیه قبلا رفتن ، من یه بار به خاطر عفونت واژنم رفتم درمانگاه پاسارگاد اون ...

مرسی عزیزم خیلی نگران این زگیلم واقعا اسیر شدم وقت گرفتم میرم پیشش دعا کنید برام    

ببین عزیزم من برای زگیل تناسلی نمیدونم ولی من عفونت شدید داشتم پیش همین دکتر درمان کردم. خیلی مریض د ...

عهه عفونت درمانش واقعا سخته چون هی خوب میشه دوباره بعد از چند وقت برمیگرده خواهر خودمم اینطوری بود دستت دردنکنه تجربه تو گفتی عزیزم حتما میرم پیشش  

من پیش دکتر ندا مقتدری واژینوپلاستی کردم بخاطر این ایشون رو انتخاب کردم واسه این عمل که واقعا هم روش حساس بودم چون چند ساله مریضشون هستم و از تجربشون خیالم راحت بودش توی کاردرمانی هم واقعا عالین 

من پیش دکتر ندا مقتدری واژینوپلاستی کردم بخاطر این ایشون رو انتخاب کردم واسه این عمل که واقعا هم روش ...

عهه کارهای زیبایی هم انجام میدن پس مرسی عزیزم گفتی 

انشالله ک هرچه سریعتر سلامتیتتون بدست میارین..برات صلوات فرستادم میشه واسه سلامتی منم دعا کنی

ای جانممم ممنونم مهربون   

خدا ان شالله همه مریض هارو شفا بده خدا هیچ کس رو از تن خودش ناامید نکنه 

توکل به خدا ان شالله مشکلت حل بشه عزیزم خدا سلامتی بهت بده از ته دلم خواستم برات   

ای جانممم ممنونم مهربون     خدا ان شالله همه مریض هارو شفا بده خدا هیچ کس رو از تن خودش ...

فداتشم😘😘😘انشالله خدا مریض هارا شفا بده وافعا خیلی بده ولی خب من امیدم ب خداست هرچی خدا خواست ...مرسی عزیزدلم ..منم میخام شما سلامتیتونو بدست بیارید😘😘😘❤❤❤