2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم کالری شماری امتحان کن من یه ماهه ۶ کیلو کم کردم 

البته مدلم اینجوریه زود چاق میشم زود لاغر میشم😅

❤️‍🩹فرزند خاک بلوچستان مظلوم❤️‍🩹💜ARMY giril💜 خدایا مواظب پسرانم باش✨🥹.      
نمیشه   هم   چیزی   نخورد   بالاخره   هر   رژیمی   ...

عزیزم اشتباه میکنی . هر رژیمی یک روز ازاد رو نداره . شما با یک روز ازاد تمام کالری نقصان هفته رو پر میکنی . هر رژیمی در هفته فقط یک وعده ازاد داره . یعنی شما مثلا روز جمعه فقطیک وعده ازادی . اون وعده رو حالا دوس داری غذای غیر رژیمی بخوری ولی دیگه دسر و بستنی و تنقلات ممنوع هس . یا غذات رژیمی باشه مثلا یک وعده بستنی بخوری . یا مثلا فقط یک تنقلات بخوری . یک روز ازاد کاملا اشتباس .تازه همین یک وعده هم با توجه به سوخت و‌ساز بدن و سرعت کاهش وزن ممکنه واسه هر دو هفته یک وعده باشه

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
رژیم کالری شماری امتحان کن من یه ماهه ۶ کیلو کم کردم  البته مدلم اینجوریه زود چاق میشم زود لاغ ...

منم خیلی زود بالا پایین میشه وزنم 

نصب کردم کرفس رو ی جوریه بلد نیستم باهاش کارکنم

عزیزم قرص ونوستات شما مصرف میکنی  برا لاغری تاثیر داره؟ چطور مصرف میکنی؟

قبلا یه دوره که مصرف کردم خیلی تاثیر داشت 

الان ب نظرم نداره و هم اینکه ضرر داره 

ب نظرم مصرف نکن کلا سالم وزن کم کردن یه چیز دیگه س

منم خیلی زود بالا پایین میشه وزنم  نصب کردم کرفس رو ی جوریه بلد نیستم باهاش کارکنم

من با برنامه کرفس لاغر شدم

وزن و قدتونو میزنین میگه روازنه حد مجاز کالری مصرفیتون چقده باید سعی کنی بیشتر از حدش نخوری اضافه وزن میشه

❤️‍🩹فرزند خاک بلوچستان مظلوم❤️‍🩹💜ARMY giril💜 خدایا مواظب پسرانم باش✨🥹.      

حفظ وزن لاغری: اسرار راهیابی به پایداری

در دنیای پرشتاب امروز، حفظ وزن لاغری چالشی است. وبسایت ما با ارائه راهکارهای منحصر به فرد و کارآمد، به شما کمک می‌کند تا از بازگشت وزن خود جلوگیری کنید.

🍏 راهنمای تغذیه متنوع

🏋️ برنامه ورزشی مناسب

📅 پیگیری مستمر

🤝 جامعه حمایتی

همین حالا وارد وبسایت ما شوید و بهترین ابزارها و تکنیک‌ها را برای جلوگیری از بازگشت وزن دریافت کنید. لذت لاغری به همراه ماست! 🌐💪

علل بازگشت وزن ؛ چگونه امیدواری خود را در حین رژیم حفظ کنیم؟ - روزفیت (roozfit.com)