برای این تاپیک خیلی زحمت کشیدم دوست دارم بخونین
پیامبر فرمودن که بعد از من یکدیگر را نکشید و به کفر بازنگردید. خدا فرموده کسی که خودکشی کنه بهشت بر اون حرامه تو قرآن هم نوشته کسی که یکی بکشه عذاب ابدی داره و جای دیگه نوشته جهنم جاودان. حتی اگه بر حسب قرآن نگا کنیم کشتن یه فرد به ناحق مثل کشتن همه انسان هاست یعنی اگر اینطوری تعبیر کنیم یعنی فرد با کشتن همه انسان درواقع به سرشت انسانی توهین کرده و مثل شیطان است یا در کار خدا و خلقت آفرینش دخالت و کافر شده است.
یعنی فرد با قتل ناحق کافر می شود و از اونجایی که تا آخر عمر نتونسته حق الناس طرف رو جبران کنه تا آخر عمر کافر میمونه در حالت کفر می میره و آخرتش طبق قرآن و پیامبر و خدا حساب میشه .
بعضیا میگن نه عذاب ابدی فقط افراد کافر و مشرک است و برای فرد که قتل کند اگر اعتقاد قلبی به خدا و پیامبر داشته باشد نیست. اگر ما بر حسب ایمان قلبی حساب کنیم شیطان خودش به خدا پیامبر و معاد و بهشت و جهنم اعتقاد داره و تو قرآن کافر نامیده شده به خاطر همین وسوسه می کنه که ما رو به خلاف حق ببره یا یه عالمه مرتد های مسیحی داریم که ایمان قلبی به خدا و پیامبر دارن می دونن پیامبر خداس ولی با اینحال مسیح را ترجیح میدن یا و تو قرآن کافر نامید شدن. یعنی منظور شرک در حالت کلی است نه فقط قلبی
فکر می کنم که فرد قاتل به خطر کفر و حق الناس جبران ناپذیرش بدون هیچ شرطی تا ابد تو جهنم میمونع
نظر شما چیه؟ میخوام بگین اگه از نظرتون منطقیه