2777
2789
معلومه که داره... کار در بعضی محیط ها برای خانم ها سخت تره... خصوصا جاهایی که با دعوا و اختلاف و درگ ...

نه ربطی نداره ب نظرم به خصوصیات اخلاقی بستگی داره یه مرد هم میتونه تحمل این فضا ها براش سخت باشه  الان این همه خانم وکیلن یا تو دادگاه کار میکنن مگه دارن زجر میکشن؟ هر کاری سختی داره ولی آدم به مرور عادت میکنه  دکتر هر روز مریض با بیماری های مختلف و خطرناک رو ویزیت میکنه الان باید بگیم برای دختر بده چون روحیه حساس داره؟ پرستار هم همینطور  وکیلم همین جوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور این روحیه دخترحساستره وکدوم راحت تره براش

هر دو تا شغلی که گفتین نیاز به روحیه خیلی بالایی داره و سخته یکی با انواع بیماری های جسمی رو به رو هستین اون یکی انواع مشکلات و درگیری 

بازار کار وکالت تضمینی درش نیسن

اما پرستاری بازار کارش تضمینیه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه ربطی نداره ب نظرم به خصوصیات اخلاقی بستگی داره یه مرد هم میتونه تحمل این فضا ها براش سخت باشه &nb ...

ببین، هم بحث حفظ حرمت زن در یک شغل پیش میاد، هم توانمندی زنانه برای انجام اون شغل و هم کاریابی و هم عواقبی که میتونه در زندگی شخصی اون زن داشته باشه... مثلا چون مادرم معلم بوده و خودم کارمندم و همیشه از فرق های محیط آموزشی و کارمندی با هم حرف میزنیم با اطمینان میگم برای زن معلمی بهتر از کارمندیه... اما باز هم همه چیز به اون زن برمیگرده که چطور اوضاع رو مدیریت کنه... بهر حال هرکسی نظری داره ... مهم خود شخصه که چطور فکر میکنه و کار کردن توی چه محیطی براش راحت تره

وکیل دیدیدبیکارباشه؟؟؟؟آخه میگن درآمدش خوبه.

بله دخترخالم حقوق خوند و الان بیکاره... 

پرستاری شغل بسیار بسیار سخت و پرخطریه که فعلا بازار کارش خوبه و راحت تر میشه شغل پیدا کرد ولی واقعا طاقت فرساست، مثلا من حاضرم بیکار باشم ولی پرستار نباشم..

وکالت شغل پیدا کردنش سخت تره، حتی بعد از خوندن لیسانس باز باید آزمون وکالت بدی و کارآموزی و ... - سختی های کار بیمارستانیو نداره از طرفی تو محیط های دادگاه و اینا باید رفت و آمد کنی و اختلافات... 

سلام و وقت بخیر

برای پایان نامه باید پرسشنامه بدم ممنون میشم وارد لینک بشید و برام پر کنید

از شما خواهش می‌کنیم با اختصاص دقایقی از وقت ارزشمند خود، ما را در انجام این پژوهش یاری نمایید.

از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم

لینک ورود به پرسشنامه 👇👇👇

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

سلام و وقت بخیر برای پایان نامه باید پرسشنامه بدم ممنون میشم وارد لینک بشید و برام پر کنید ا ...

پر کردم

سوال های قسمت  باورهای فراشناختی  مفهوم نبود و با پاسخ ها زیاد جور در نمیومد... بقیه خوب بود

پرستاری بازار کارش بهتره.

وکالت باید خیلی بخونی که قبول شی. بعدشم وکالت به شخصیت هم بستگی داره . بعضیا مثلا میرن حقوق میخونن ولی واقعا قدرت استدلال و سخنرانی ندارن. من زن دایی وکالت قبول شد خیلی درس خوند ولی واقعا فن بیان و اطلاعات قوی داره و 4 تا کتاب نوشته و چاپ کرده

کلا این مقایسه اصلا درست نیست . برای پرستاری لیسانس کافیه و درآمد داری ولی وکالت باید حتما آزمون بدی.

مثلا یکی نوشته بود برم روانشناسی و دکتری بگیرم یا پرستاری.خنده داره کو تا دکتری روانشناسی گرفتن

کلا این مقایسه اصلا درست نیست . برای پرستاری لیسانس کافیه و درآمد داری ولی وکالت باید حتما آزمون بدی ...

عزیزم من برای خواهرم تاپیک زدم آزمون وکالت هم داده قبول شده تمام مراحلش هم طی کرده العان میگه پرستاری بخونم

عزیزم من برای خواهرم تاپیک زدم آزمون وکالت هم داده قبول شده تمام مراحلش هم طی کرده العان میگه پرستار ...

اگه قبول شده بنظرم بره چون پرستاری کنکور داره و باید رتبه بیاری و از اول شروع کنه...