2821
2789

وقت مشاوره گرفتم ، میخام ببینم کسی آشنایی داره راهنماییم کنه؟ کسی پیشش رفته واسه جراحی ؟ اصلا دکتر خوب رشت کسی رو سراغ دارین کارش خوب باشه واسه فک و بینی؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

دکتر عبدی رشت.جراح فک و صورت..معروف هستن به پنجه طلا و استاد عمل های سخت.خیلی هم با اخلاق

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر عبدی رشت.جراح فک و صورت..معروف هستن به پنجه طلا و استاد عمل های سخت.خیلی هم با اخلاق

دکتر عبدی ؟ خانوم یا آقا؟ کدوم قسمت رشت عزیزم؟

سلام هم استانی،دکتر فلاحتی

سلام عزیزم، فلاحتی رو شنیدم ، ولی من بیشتر فک مدنظرم هست، فلاحتی فک رو هم جراحی میکنه؟

دکتر عبدی ؟ خانوم یا آقا؟ کدوم قسمت رشت عزیزم؟

دکتر عیسی عبدی.. فکر کنم همون سمت گلسار رشت هستن.سرچ کنید براتون میاره 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
سلام عزیزم، فلاحتی رو شنیدم ، ولی من بیشتر فک مدنظرم هست، فلاحتی فک رو هم جراحی میکنه؟

فلاحتی به هیچ عنوان سمتش نرید..گوش حلق بینیه،و یکی درمیون هم خرابکاری داره.یکیو خیل قشنگ در میاره یکیو خراب.خیلی ریسکیه

دکتر عیسی عبدی.. فکر کنم همون سمت گلسار رشت هستن.سرچ کنید براتون میاره 

شما جراحی کردین پیششون؟ پیجشو دیدم الان ، قشنگه کاراش ولی هنوز فک رو ندیدم 

ینی پیش ادهم نرم ؟

شما جراحی کردین پیششون؟ پیجشو دیدم الان ، قشنگه کاراش ولی هنوز فک رو ندیدم  ینی پیش ادهم نرم ؟

من شناختی از ادهم ندارم.اما سابقه ی این دکتر خیلی خوبه،استاد خواهرم بودن.من بعد سختگیری فراوان پیش این دکتر عمل کردم و بسیار راضی ام هم ظاهری هم تنفسی و داخلی.

شما جراحی کردین پیششون؟ پیجشو دیدم الان ، قشنگه کاراش ولی هنوز فک رو ندیدم  ینی پیش ادهم نرم ؟

در جراحی فک هم بسیار توانمندن عزیزم.انشالله بهترین نتیجه رو ازشون میگیرین.

در جراحی فک هم بسیار توانمندن عزیزم.انشالله بهترین نتیجه رو ازشون میگیرین.

الان تو پیجشون هم دیدم جراحی فکین رو، البته فک من به اون شدت نیست، الان موندم پیش کدومشون برم، ادهم رو دکتر پوست ام معرفی کردش، حالا احتمالا پیش دکتر عبدی هم یه وقت مشاوره میگیرم، خیلی سخته دوره نقاهتش؟ چقد طول می‌کشه که بتونی کارای روزمره تو انجام بدی؟ کدوم بیمارستان جراحی کردی؟ ببخش زیاد سوال میپرسم.                                    من پسرم سه سالشه میترسم برم جراحی کنم بعد گرفتار شم 

الان تو پیجشون هم دیدم جراحی فکین رو، البته فک من به اون شدت نیست، الان موندم پیش کدومشون برم، ادهم ...

جراحی فکو نمیدونم عزیز دلم.اما بینی همش یه هفته مراقبت اصلی میخواد..دیگه بعد یه هفته مثل قبل میتونید با کارهای روزمره برسین،فقط باید تا چند ماه چسب زدو موقع خواب رعایت کرد همین.بعد عمل هم معمولا همون روز مرخص میشین عمل سختی نیست.اون زمان که من عمل کردم ایشون بیمارستان دولتی بودن الان فقط خصوصی هستن.اما قیمتشون از دکترهای خوبه دیگه بازم مناسب تره .

جراحی فکو نمیدونم عزیز دلم.اما بینی همش یه هفته مراقبت اصلی میخواد..دیگه بعد یه هفته مثل قبل میتونید ...

مرسی عزیزم راهنمایی کردی حتما پیگیرش میشم

مرسی عزیزم راهنمایی کردی حتما پیگیرش میشم

خواهش میکنم سلامت باشین و موفق🌷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز