2777
2789
عنوان

فرق بین تنبلی تخمدان با کیست

1682 بازدید | 39 پست

سلام دوستان،من روی چونم خیلی جوش میزنم،پریودام خیلی طولانی شده، رفتم سونو زده فولیکول های زیادی هست که pco....دکترم قرص جلوگیری داد گف ۳ ماه بخورکیسته ولی توی نت خوندم pcoبعنی تنبلی!!!!میشه فرق بین کیست و تنبلی بگید🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چیزی که من فهمیدم تنبلی یعنی دیر دیر پریود شی پلی کیستیک تخمدان‌ها حالت اسفنجی هستن و پراز کیستند.

من پلیکیستیکم ولی تنبلی ندارم.به موقع پریود میشم باردار هم میشم ولی خب ریزش مو دارم و تخمدانهام کیستسازن و به قول دکتر نمای پی سی او دارن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اون چیزی که من فهمیدم تنبلی یعنی دیر دیر پریود شی پلی کیستیک تخمدان‌ها حالت اسفنجی هستن و پراز کیستن ...

عزیزم منم بموقع پریودم...پریودامم کم نیست خداروشکر ولی یکم طولانی شده یعنی تا ده روز طول میکشه اخراش لکه...بشما چه قرصی دادن؟؟

چرا نشی خیلی ها مثل شما هستن ک بچه دارن یکیش خودم

یدونه بچه دارم سر اولین اقدامم گرفت،ولی نظرمم یکی ذوسال دیگ بیارم یکی دیگه ولی خیلی نکران شدم واقعا ناراحتم اصلا نمیدونم تنبلی یا کیست،،شما پریودات کمه؟بموقع میشید؟

عزیزم منم بموقع پریودم...پریودامم کم نیست خداروشکر ولی یکم طولانی شده یعنی تا ده روز طول میکشه اخراش ...

برو فوق تخصص بیماری‌های زنان.

من پیش متخصص زنان زایمان میرفتم بهم متفورمین و سیپروترون داد درست نشدم.رفتم پیش متخصص بیماری‌های زنان آزمایش گرفت گفت تیروییدت عددش تو رنج نرمال اما من یه کاری میکنم بدون قرصهای هورمونی سنگین بدنت شروع کنه به کار کردن .بهم قرص تیروئید داد خود به خود بدنم تنظیم شد و باردار شدم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خب اون قرص بدنت رو تنظیم می‌کنه هورمون هات رو و کیست ها رو از بین می‌بره سه ماه دیگه بری سونو هیچ خب ...

خدا از دهنت بشنوه واقعا داغونم!!!!تو پریودی هم باید قرص جلوگیری بخورم؟