2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه کمک کنه؟!؟

72 بازدید | 12 پست

سلام دوستان چطورین!؟

شبتون بخیر 

بچها یه سوال؟!؟!

راستش دخملم سه سالشه،هر دفه میخاستم موهاشو شونه کنم یا بعد حموم نمیزاره اصلا یا دوست نداره،موهاش حالت فره اما نه همش،الان گیر کرده تو همدیگه یه قسمتش،نرم کننده کودک گرفتم فایده نداره هیچ جوره باز نمیشه از هم،خیلی هم بلنده موهاش دلم نمیاد کوتاهش کنم، 

کسی هست بتونه راهنمایی کنه چکار کنم!؟😞😞

ممنون میشم ازتون راه حل بدین بهم 🌹🌹🌹

سلام عزیزم

با نرم کننده خودت توو حموم باز کن ،سریع آبکشی کن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

روغن نارگیل یا زیتون یا سیاه دانه بخر بعد حمام یکمی بمال ساق موهاش راحت شونه میشع دردش نمیاد موهای دختر منم مجعد بود ن فر بود ن صاف بود فقط گره 😂

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روغن نارگیل یا زیتون یا سیاه دانه بخر بعد حمام یکمی بمال ساق موهاش راحت شونه میشع دردش نمیاد موهای د ...

یه حالتی که هر کی ندونه فک می‌کنه بچه حموم نمیره اصلا 😭😭😭اینطوری گیره بهم

خودم ندارم چون استفاده نمیکنم،بگیرم فایده داره یعنی؟!؟

آره صد در صد ،نزار به ریشه بخوره ،ساقه موهاشو آغشته کن سریع آب بکش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

من خودم موهام دکلره هست آب بخوره میشه آمازون😅با نرم کننده باز میکنم

من خودم موهام دکلره هست آب بخوره میشه آمازون😅با نرم کننده باز میکنم

یه مورد و اگه بهم می‌رفت الان راحت بودم 😭😂😂🤭

متاسفانه موهاش نازک و فرفری نرمه،خیلی زود گیر می‌کنه تو هم 

آره صد در صد ،نزار به ریشه بخوره ،ساقه موهاشو آغشته کن سریع آب بکش

لطیفه خوبه نه؟!؟!؟راستش چن بار خواستم امتحان کنم میترسم ریزش بگیره موهاش😟😟😟

لطیفه خوبه نه؟!؟!؟راستش چن بار خواستم امتحان کنم میترسم ریزش بگیره موهاش😟😟😟

لطیفه نه ،بهترشو بگیر 

در ضمن هر بار استفاده نکن که،مثلا ماهی دو بار ،ب اون قسمتی ک موهاش پیچ خورده بزن و کامل آبکشی کن

یکی هم روغن آرگان اصلشو بخر ک اصلا ضرر نداره موهارو نرم میکنه ،بعد از حمام استفاده کن

یه حالتی که هر کی ندونه فک می‌کنه بچه حموم نمیره اصلا 😭😭😭اینطوری گیره بهم

دقیقا موهای برادرزاده ام  هم همینه میره تو هم مثل سیم ظرفشویی گیر میکنه بعد حمام ک کمی خیسه روغن بمال تا حمام بعد راحتی تازه تارهای مو هم روغن تراپی میشه عالیه 

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏