2777
2789
عنوان

چرا جاریم بامن مشکل داره؟

683 بازدید | 34 پست

من باردارم و سونو ان تی دادم گفتن احتمالن دختره

خانواده همسرم چون تموم نوه های برادر شوهرام پسره

خیلی خوش حال شدن و ابراز خوشحالی میکنن

و خوب برادرشوهرام کلی وسیله دخترونه گرفتن

و هر کسی یه جور خوش حالیش نشون داد

جاری هم برگشت جلو جمع گفت دختر که همه میارن

هنر پسر اوردنه که هر کسی نداره

برادر شوهرم تذکر داد جلو همه بهش

حالا جاریم با من قهر کرده فتنه صدام میکنه

از گروه خانوادگی هم اخراج کرد

خیلی ناراحت شدم از رفتارش ایشون جای مادر من هستن

و از مادرم بزرگتره 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

😆عاشقش شدم.تیکه‌ش رو پروند.اونوقت تو شدی فتنه🥴🥴

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا 

خودتو نی نی رو عشقه.

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

اشکال نداره نسل انسانهای احمق که پسر رو از دختر برتر میدونن و پسر اوردن و هنر میدونن منقرص نشده.انگار با اسپرم تلپاتی برقرار کرده گفته تو خودتو برسون من کمکت میکنم در این راه و خیلی سخت بوده که هنر میدونه

روانشناسی کودک
😆عاشقش شدم.تیکه‌ش رو پروند.اونوقت تو شدی فتنه🥴🥴

سوسیس تو که رفته بودی تا ۲ ماه 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍