2777
2789
عنوان

بی احترامی بیاین

173 بازدید | 17 پست

خانما شما اگه برادرتون جلوی خانواده خودتون وخانواده  خالتون به شوهرتون که 6 ماهه عقدین بگه شوهر تو که مثل گ.و.ز شما چه واکنشی نشون میدین؟

شوهرتون هم اونجا نیست..

ناراحت میشین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا قاطع و جدی بهش میگم که اجازه نداره درباره‌ی همسرم اینطوری صحبت کنه. و تاکید می کنم که دیگه نمیخوام همچین چیزی رو بشنوم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
بله که ناراحت میشم. نذار بی احترامی کنه کسی به شوهرت هرکس که میخواد باشه. از جلوش دربیا

من فقط بهش گفتم تو خلوت میگی چیزی نمیگم ولی الان جلوی بقیه میگی داری به من بی احترامی میکنی و گریم گرفته بود اومدم تو اتاق ولی بعدش که خالم اینا اومدن تو اتاق اونم‌اومد و به خاطر حرفم میخواست منو بزنه..

من فقط بهش گفتم تو خلوت میگی چیزی نمیگم ولی الان جلوی بقیه میگی داری به من بی احترامی میکنی و گریم گ ...

طلبکارم هست

تو باید میزدیش

بهش بگو یک بار دیگه بی احترامی کنی جور دیگه باهات برخورد میکنم

من فقط بهش گفتم تو خلوت میگی چیزی نمیگم ولی الان جلوی بقیه میگی داری به من بی احترامی میکنی و گریم گ ...

اینم نباید میگفتی حتی تو خلوتتونم نباید بذاری حرف بزنه. بگو شوهرم خط قرمز منه. رابطتو کمتر کن. باهاش سرد شو نشون بده که تو و شوهرت یکی هستین فرقی ندارین. به اون بی احترامی کنه انگار به تو کرده