2777
2789
عنوان

کیپ شدن گوش بعد از رابطه

1946 بازدید | 25 پست

دوستان من بعد از رابطه گاهی گوشام یکدفعه کیپ میشه صداهارو‌کلا خیلی خیلی کم میشنوم بعد یک دقیقه طول میکشه تا اروم اروم شنواییم به حالت عادی برمیگرده.یبار به دکتر گفتم گفت بخاطر اختلال گوش میانیه…

کسی تجربه این مشکلو داره؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

😕😐🙄🙄🙄

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت خجالت کشیده خودشو زده به کَری

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍
بگو خیلی تکونت نده . 😂😂

🤣🤣🤣🤣

با خنده گفتی ولی همینه دلیلش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعانه واقعا این ربطی ب رابطه ندارها

یعحی چی ربطی نداره دقیقا بعد از اون اینجوری میشم😐

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

موقع را... شوهرت وحشی بازی درمیاره میزنه به گوشت یا از گردن و حلقت می‌چسبه مگه؟ فک نکنم ربطی داشته باشه برو دکتر حلق و گوش 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

شاید همسرت خیلی سروصدا میکنه دم گوشت🙄

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خدا قوت میگم به همسرت 

یکم ادب.واقعا چرا وقتی جواب ندارید وارد تاپیک میشید؟😐

خدانکشتت    

😁

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍