2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تلپ شده خونمون یکسره ت گوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 34 پست
پاشو برو خونتون 😂

نه من موجه هست حضورم اسباب کشی داشتن بوه کوچیک داره اومدم کمکش بخدا شامم پختم برنجم اب کش کردم برادر زاده مم بردم حموم کیک هم پختم 

تو شاهکار خلقتی🌼تحقیر را باور نکن 💪👸
بله دقیقا همین نظرو داریم مهمون یه ساعت دو ساعت نه اینکه بیاد و نره ارامش ادمو به هم بزنه حالا هرکی ...

دقیقا من کسی بیاد حرف نزنه سرش تو گوشی باشه...میخام صد سال نیاد خواهرم برادرم یا خانواده ی همسرم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر خودتون هم باشه همین نظر رو دارین؟ 

وای اه اه اگه یکی چنین سوالی نپرسه انگار اون تاپیک ختم ب خیر نمیشه

کاش تو مغز آکبندتون فرو بره ک خواهر یکی دیگه خواهرت نمیشه

انقد سطح روابط خانوادگیتون پایین و سست ک خواهر برادر و پدر مادر شوهر براتون همسطح اعضای خانواده خودتونن؟؟

وای اه اه اگه یکی چنین سوالی نپرسه انگار اون تاپیک ختم ب خیر نمیشه کاش تو مغز آکبندتون فرو بره ک خو ...

والا مگه زن داداش خواهر شوهر رو خواهر خودش حساب میکنه....

یه چیزی یاد گرفتن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خواهر خودم میاد باهام حرف میزنه تو کارها کمکم میکنه این یکسره تو گوشیه معلوم نیس داره چیکار میکته

دقیقا.منم مادرم میاد تو کارا کمک میکنه ولی مادرشوهر میاد گشاد میوفته من پذیرایی کنم هردم با بچه نوزاد

همین باعث میشه دوست نداشته باشی طرف بیاد

نه من موجه هست حضورم اسباب کشی داشتن بوه کوچیک داره اومدم کمکش بخدا شامم پختم برنجم اب کش کردم برادر ...

تو چ ادم هوبی هسی 

مثل تاپ... اله چسبیده ب مبل بلندم نمیشه عن.. تر

والا مگه زن داداش خواهر شوهر رو خواهر خودش حساب میکنه.... یه چیزی یاد گرفتن.

فقط بلدن اسکی برن

اینا چون تو خانوادشون محبت ندیدن تو خانواده مردم دنبال خواهر برادر و پدر مادر میگردن.دست خودشون نیست فکر میکنن همه مثل همن

تو چ ادم هوبی هسی  مثل تاپ... اله چسبیده ب مبل بلندم نمیشه عن.. تر

خیییلی کار بدی میکنه دیگه چون من شبم مونده بودم صبح بیدار شدنی با ژن داداشم خونه رو مثل دسته گل جمع کردیم یخجالشم حتی جمع و جور کردم چون با بچه سختشه تازه اسباب کشی کرده وقت نمیکنه

تو شاهکار خلقتی🌼تحقیر را باور نکن 💪👸
میدونی اخه مهمون خودش باید احترام خودشو نگهداره دعوتش کنی بیاد سر وقتم بزاره بره حالا اگ خواهره یا خ ...

یک عمری با برادرش تو یه خونه بزرگ شده، سر یک سفره نشستن

این که بخواد خونه برادرش یکی دو شب بمونه چه ایرادی داره، حالا یه دو روز یه کم بخواد سخت تر بگذره، برادر شوهر نیست که آدم بگه بابت پوشش و... سختش باشه

نمیدونم واقعا من جای ایشون نیستم

فقط نطرم رو گفتم

چون معتقدم دنیا همیشه یک‌جور نیست 

یک عمری با برادرش تو یه خونه بزرگ شده، سر یک سفره نشستن این که بخواد خونه برادرش یکی دو شب بمونه چه ...

اون خونه خودشونه 

کسی ک ی زندگی جدید را شرو میکنه 

باید بدونن ک مزاحم زندگیش نباشن

اون خونه خودشونه  کسی ک ی زندگی جدید را شرو میکنه  باید بدونن ک مزاحم زندگیش نباشن

من باشم پرتش می‌کنم بیرون

یا با خانوادش باید بیاد اونم موقعی ک دعوتش می‌کنم برا مناسبتی چیزی ,یا وقتی برادرش خونه نیست من بیکارنیستم تحملش کنم 

وای اه اه اگه یکی چنین سوالی نپرسه انگار اون تاپیک ختم ب خیر نمیشه کاش تو مغز آکبندتون فرو بره ک خو ...

من با شما صحبت نکردم که هر چی از دهنت درمیاد میگی 

نخود هر آش نباش

احترام خودت رو نگه دار

متاسفم برای تربیتت

ایشون عنوان کرده منم نطرم رو گفتم

خدا روشکر تو خانواده ما اینقدر روابط حسنه هست که کسی از بیرون بیاد نمی‌فهمه کی عروسه کی خواهر شوهر

خودت محبت کردن بلد نیستی و بخاطر قلب تاریکت کسی بهت محبت نمیکنه اون بحثش جداست، این که از مادر خواهرت محبت ببینی هنر نیست، هر وقت یه غریبه وارد خانواده ات بشه و با آغوش باز پذیرش باشی یا به خانواده شوهرت محبت کردی و محبت دیدی بیا اعلام حصور کن که طاهرا از شخصیت شما همچین چیزی بعیده