2777
2789

از اول دعوا گریه میکنم تا اخرش

به هیچکس رحم ندارم

از مرده تا زنده رو فحش میدن 

هی منو توی دعواهاشون تخریب میکنن با گفتن اینکه هیچ گهی نشدم 

ولی خودشون چند ساعت بعدش یادشون میره و حتی باهام حرف میزنن

من تا چند روز بعدش عصبی و افسرده ام و تا یادم میخواد بره دعوای بعدی شروع میشه 

اینقدر گریه میکنم کلا قرمز میشم 

چه سرنوشتیه

خدانور لجه ای🥺🩶💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته...  من هروقت مامانم میذاشت میرفت قهر اینغدر خوشحال بودم 😂خونه میترکوندم

من ۲۰ شما چی؟

من وقتایی میرن بیرون خیلی خوشحالم میان خونه دلم میخواد بمیرم

کاش تنها بودم همیشه

خدانور لجه ای🥺🩶💫
چند سالته شما؟هیچ راهکاری نداری؟تصمیمی چیزی

عزیزم من پدر و مادرم از دست دادم ولی اون وقتی که بودن بحث و جدال که می‌شد من بیشتر از همه اذیت میشدم و گریه میکردم وقتی ام که بیمار شدن من بیشتر و الانم نبونشونم من واقعا داغون شدم

وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن ولی واقعا متاسفانه بزرگ که نیشیم بچگیمونو یادمون میره که باهر دعوا چقدر ضربه میخوردیم و الان اون فشار رو نباید به بچمون وارد کنیم . ولی مطمن باش حرفایی که به شما میزنن یا به خودشون اصلا از ته دل نیست و فقط اون لحظه میخان یه جیز گفته باشن و خودشونو خالی کنن ، شما هم همش اون لحظه به این فکر کن که اینا که دو دقیقه دیگه خوب میشن و باور داشته باش که از ته دلشون نیست و بی خیال باش

عزیزم من پدر و مادرم از دست دادم ولی اون وقتی که بودن بحث و جدال که می‌شد من بیشتر از همه اذیت میشدم ...

به نظرم به خاطر ذات مهربونه

منم مریض شد مادرم انفولانزا گرفت همه توی یک ماه بیشتر خوب میشن من بهش رسیدم یک هفته ای خوب شد

ولی هیچکس محبت متقابل بهم نمیکنه 

ازشون متنفرم و ترس از دست دادنشونم دارم

خدانور لجه ای🥺🩶💫
وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن ولی واقعا متاسفانه بزرگ که نیشیم بچگیمونو یادمون میره که باهر دعوا چقدر ض ...

ازشون واقعا متنفرم

دعوای دائمی داریم

من روزی نیست که گریه نکنم 

بگم منو با دکتر رفتن به دنیا اوردن خندتون میگیره 

خدانور لجه ای🥺🩶💫
به نظرم به خاطر ذات مهربونه منم مریض شد مادرم انفولانزا گرفت همه توی یک ماه بیشتر خوب میشن من بهش ر ...

خدا برات نگهشون داره

ولی معمولا قدر خوبا دونسته نمیشه 

چون خوبه همیشه خوب و مهربونه 

خدا برات نگهشون داره ولی معمولا قدر خوبا دونسته نمیشه  چون خوبه همیشه خوب و مهربونه

ممنونم گلم خوشبخت شی 

نمیدونم دلیلش هر چی هست خیلی ناراحتم

خدانور لجه ای🥺🩶💫
ازشون واقعا متنفرم دعوای دائمی داریم من روزی نیست که گریه نکنم  بگم منو با دکتر رفتن به دنیا ...

😔 نمیتونی بری سرکار یا حایی که کمتر تو خونه باشی ، وقتی دعوا میافتن برو تو حمام زیر دوش یا هنسویری بزار آهنگ گوش بده هر کار میتونی بکن که صداشونو نشووی اینجوری خیلی اروم تر میشی سعی کن بی تفاوت باشی نسبت بهسون

😔 نمیتونی بری سرکار یا حایی که کمتر تو خونه باشی ، وقتی دعوا میافتن برو تو حمام زیر دوش یا هنسویری ...

میخونم برای کنکور بلکه خلاص شم اونم که...

واقعا نمیدونم چیکار کنم توی این شلوغی و افسردگی و کشمکش هام باید درسم بخونم 😵‍💫

ممنون گلم باهام حرف زدی❤️🫂

خدانور لجه ای🥺🩶💫