2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید.قارچ ناخن ژلیش شده پا

7681 بازدید | 24 پست

من ناخن پاهامو ژلیش کردم امروز ک ریمو کردم انگشت شصت و کوچیکم قارچ زده.کسی تجربه ای داره میتونه کمکم کنه باید چیکاکنم چ پمادی بگیرم

برو دکتر تا ناخنتو از دست ندادی

این کارا چیه که میکنید آخه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عفونت قارچ پماد کلوتریمازول خوبه 

البت به داروخانه هم بگو چون شاید باید قرص هم بخوری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
حالا الان بحث اینه چرا این کارو میکنیم؟؟ ممنون ازراهنماییت

نه دیگه کارتو‌کردی ضربشم خوردی عبرتم که نمیگیری 

خواهش میکنم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه دیگه کارتو‌کردی ضربشم خوردی عبرتم که نمیگیری  خواهش میکنم

اخه شما ی راه ارتباطی ازخودت نداده بودی اجازه بگیرم

حتی قرص ها و داروها هم عوارض دارن

اگ نمیتونی جلوخودتو بگیری و کنایه نزنی وارد تاپیک نشو

خداب همرات