2777
2789
مطمئنید؟ من الان باردارم انجام دادم اینقد نبود امروزم سونو بودم یه خانم اومد انجام‌داد ۵2۰..کلا هیچ ...

اره بخدا بالا تر گفتم پیش دکتر خواجه پور رفتم کلا تعرفش بالاست آزادم هست دیگه هر چقدر بخوان میکیرن

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا بالا تر گفتم پیش دکتر خواجه پور رفتم کلا تعرفش بالاست آزادم هست دیگه هر چقدر بخوان میکیرن

وای خیلی زیاد میگیره من یکی از بهترین مراکز تصویر برداری غرب تهرانم رفتم ۵۱۰ تومن شد

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
عزیزم قیمتا متفاوته من چند جا زنگ زدم بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ بود سونو اما یه جا زنگ زدم ۱میلیون و خورده ای گ ...

من بیمه م تامین اجتماعیه تکمیلی هم ندارم. می‌خوام برم پیش دکتر آقا جانی فردا سونو دارم الان یاد هزینه افتادم 🤦

من بیمه م تامین اجتماعیه تکمیلی هم ندارم. می‌خوام برم پیش دکتر آقا جانی فردا سونو دارم الان یاد هزین ...

بسلامتی انشالله ...منم تکمیلی ندارم واقعا هزینه ها بالاست...گلم شما دقیق چند هفته این؟دکترم گفت هفته ۱۷ یا ۱۸ برو حالا موندم کی برم دقیق تر باشه

وای خیلی زیاد میگیره من یکی از بهترین مراکز تصویر برداری غرب تهرانم رفتم ۵۱۰ تومن شد

تکمیلی داشتم فاکتور بروم از ۲۱۵۰ کلا ۱۲۰۰دادن بهم گفتن بقیش زیر نظر بیمه تکمیلی نیست

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
تکمیلی داشتم فاکتور بروم از ۲۱۵۰ کلا ۱۲۰۰دادن بهم گفتن بقیش زیر نظر بیمه تکمیلی نیست

اره نمیدن منم فاکتور بردم بیمه ۱۸۰ تومنشو داد

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
بسلامتی انشالله ...منم تکمیلی ندارم واقعا هزینه ها بالاست...گلم شما دقیق چند هفته این؟دکترم گفت هفته ...

سلامت باشی عزیزم. من بین ۱۸ و ۱۹ هفته ام خودکار برام تاریخ زدم گفت تو این سه روز برو