#حلوا_سوهان
اول از همه بگم مزش محشره
یه بار درست کنین دیگه دستور همیشگی حلواتون میشه
واقعا خوشرنگ و خوش عطر و خیلی خوشمزه اس😍
مواد لازم:
آرد سبوسدار سنگک یک و نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره یک ق غ
روغن جامد یک ق غ
شیر نصف لیوان
🔴نکته ای در مورد آرد :
این حلوا بهتره با آرد سبوسدار درست بشه اما ؛ اگر آرد سنگک پیدا نکردین میتونین از لوازم قنادی آرد کامل خریداری کنین
یا از آرد لواش یا بربری استفاده کنین .نهایتا اگر نبود با ارد قنادی ام میتونین درست کنین.
اینه که دوست عزیزم سخت نگیر 😊
مهم اینه که مراحلو با حوصله و درست اجرا کنی .که تصویر مراحل را برات در پست بعد گذاشتم👇
شربت :
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
زعفران به مقدار لازم
هل یک چهارم ق چ
گلاب نصف لیوان
من به جای هل از یک ق غ عرق هل استفاده کردم
طرز تهیه:
برای شربت حلوا اول شیر و شکر رو روی حرارت متوسط بذارید تا شکر حل بشه بعد گلاب، زعفران و هل رو اضافه و بعد از یکی دو دقیقه حرارت رو خاموش کنید(حواستون باشه شیر نباید بجوشه چون بعدا حلوا تبدیل به سنگ میشه )
شهدو بزارید خنک شه .
آرد الک شده رو داخل تابه ی نچسب و نسبتا بزرگی بریزید شیر و روغنها و کره رو بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم، مدام هم بزنید حرارت کم باشه و مدام هم بزنید اولش سفته کم کم روون میشه و راحت هم میخوره اگر حس کردین روغن کمه یک قاشق بهش اضافه کنید و نه بیشتر چون بعدا روغن پس میده
میزان روغن در حدی باید باشه که راحت مواد هم بخوره .
از این به بعد سه مرحله اتفاق میفته :
حدودا بیست دقیقه اول حلوا لطیفه و به راحتی هم میخوره که روال کار تقریبا مثل داغ زدن خمیر بامیه اس .یعنی باید مرتب خمیرو پهن کنین و دوباره جمع کنین تا خوب پخته بشه و شیر داخل خمیر تبخیر شه که در این موقع خمیر مثل خورده نون میشه و دیگه لطیف نیست برای من تا اینجا بیست دقیقه طول کشید ممکنه تا ۴۰ دقیقه ام زمان ببره پس حوصله کنین😊 .
بعد خورده نون شدن همچنان به داغ زدن ادامه بدین که بعد از تقریبا ده تا بیست دقیقه دیگه دوباره لطیف میشه و از حالت خورده نون درمیاد و بافت منسجم و خمیری روغنی میشه
تا اینجای کار حوصله میخواد و یه کم زمان بره 😑 دستتونم خسته میشه ولی ارزش داره خودتون بعد از خوردنش متوجه میشین😍
حالا از این به بعد حلوا رو اونقدر هم بزنید تا به رنگ سوهان در بیاد
بعد حرارت رو خاموش کنید
بعداز یک دقیقه که تابه از داغی بیفته شهد ولرم رو یکدفعه اضافه کنید هم بزنید تا حلوا جمع بشه
حلوا رو در این مرحله از پخت گهواره ای کنید روغن پس میده و براق میشه .
وقتی حلوا هنوز داغه داخل ظرف دلخواهتون ریخته، روش رو صاف کنید و به دلخواه خودتون تزئینش کنید.
🔴نکته مهم در پختن این حلوا، هم زدن مداومش هست، اگه دائما هم نزنید موادتون گلوله میشه و حلواتون خراب میشه پس حواستون باشه سعی کنید داخل ی تابه بزرگ حلوا رو درست کنید تا هم زدنش براتون راحت تر باشه و درست کردنش خیلی طولانی نشه
✔شهد را داغ اضافه کنین حلوا خمیر میشه
✔حتما از آرد سبوس دار استفاده کنید تا حلواتون خوشرنگ بشه
🔴فکر نکن اول آردو تفت بدی زرنگتری
اصلا این کارو نکن مزش عوض میشه 😅
✔ هل رو میتونین بیشتر بریزین بستگی به خودتون داره زیاد و کمش کنید .
✔من از ۳ مدل روغن استفاده کردم به این دلیل:
کره به حلوا عطر میده
روغن مایع براق میکنه
روغن جامد بافتش رو بهتر میکنه
واینکه وقتی با جامد و مایع و کره درست میکنید راحتم ماسوره میخوره
🔴برای ماسوره زدن نکات زیر را در نظر بگیرید:
حلوا را بعد ریختن شهد زیاد رو حرارت نگه ندارید ک سفت بشه یکم شلتر بردارید ومقداری را برای ماسوره زدن ازش بردارید چون برای ماسوره کاری باید حلوا لطیف باشه
وقتی که حلوا هنوز شله و تکه تکه از قاشق میفته برای ماسوره خوبه
بقیه حلوا رو به تابه برگردونین و گهواره ای برنین وقتی تو تابه جمع شد برای پهن کردن در سینی خوبه
به اون قسمتی ام که برا ماسوره گذاشتین کنار میتونید یکی دوقاشق پودر کاکائو ترکیب کنین و باهاش ماسوره بزنین.
فقط یادتون باشه حلوای داغ را ماسوره بزنین سرد بشه راحت ماسوره نمیخوره
🔴پست بعد را ببینید👇👇
https://t.me/Hendehcake