2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دانشجوی ترم یکم و قصد داشتم دوباره بخونم ولی راستش اصلا نمیشه خوند،خود دانشگاه از شنبه تا چهارشنبه هشت صبح تا هفت عصر😑از اونورم کارای خوابگاه،اخرای هفته درسای خود دانشگاه عملا زمانی نمیمونه

پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 🧠⛓️
یکی از دوستای من این کارو کرده  از اون دانشگاه انصراف داد و اومده دانشگاه ما

اره میری با دانشگاه قبل با راهنمای رشته ات صحبت میکنی  من که از همه شون همه جا امضا گرفتم مثلا مالی و غیره امضا ها رو بردم دانشگاه جدید بهتر شد شهر خودم بود

من خودم دانشجوی ترم یکم و قصد داشتم دوباره بخونم ولی راستش اصلا نمیشه خوند،خود دانشگاه از شنبه تا چه ...

شما پرستاری هستی عزیزم؟

واقعا از شنبه تا چهارشنبه صبح تا غروب کلاس دارید؟

دوستای من که ترم اول پرستارین و ۲۰ واحد هم بهشون دادن میگن که از شنبه تا چهارشنبه هرروز نهایت ۷ ساعت کلاس داریم☹

منم دلم به این خوش بود

اره من داشتم درومدم شهر خودم و کلا دروس رو تطبیق دادم البته رشته ام یکی بود ولی موردی نداره میشه یه ...

شما میتونستی همزمان با درسای دانشگاه درسم بخونی؟

چجوری مدیریت میکردی؟

شما پرستاری هستی عزیزم؟ واقعا از شنبه تا چهارشنبه صبح تا غروب کلاس دارید؟ دوستای من که ترم اول ...

بله عزیزم من پرستاری دولتیم کلاسامون از هشت تا پنج عصره،بعلاوه وقتی میای خوابگاه تازه هزارتا کار باید انجام بدی چون وظیفه جمعیته😑 حتی اگه بخوای برای نمره قبولیم بخونی باز یکم از وقتتم صرف اون میشه..یعنی منی که صددرصد اماده ی دوباره خوندن بودم و انگیزشو داشتم اصلا هیچ کاری نتونستم بکنم

پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 🧠⛓️