2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون صبح تا شب سر کاره خسته کننده نیست براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 92 پست

منم همینم صبح میره تا 10 شب. وسطش یک ساعت میاد خونه برا ناهار دوباره میره. 

چون صبح خودم سرکارم کمتر حس میکنم. ولی کلا خیلی سخته 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم همینطور 

راز موفقیت ادامه زندگی ماکلا همینه که شوهرم خونه نیست🤣🤣وگرنه تاالان جداشده بودیم بشدت حساسه روهمه چی خونه باشه یا بیکاریش محاله بحث نشه😂😂بفکرکاری توخونه ب خودت باش یاسرگرمی چیز خاصی

من مجردم ولی دلم میخواد وقتی ازدواج کردم همینقدر شوهرم دیر به دیر بیاد خونه 🤭😂 حتی راضیم ۱ ماه نی ...

چنین دعایی نکن 

من کردم همسرم دو هفته سر کار بود یک هفته خونه 

انقدر بهت سخت میگذره 

الان الاخون والاخون امدم شهر محل کار همسرم خودم دست تنها از خانواده ام دور 

مراقب دعا کردن هات باش

نمیذاره که

برای همین شاکی شدی والا یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه مرد بهتره خودش بیرون باشه پولش خونه باشه  

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
حوصلت سر نمیره تو خونه

چرا ولی سعی میکنم خودمو مشغول کنم

فیلم میریزم فلش روزی دوسه قسمت نگاه میکنم

خونه رو مرتب میکنم غذا درست میکنم

با گوشی مشغول میشم

درهفته دوبارم خونه مامانمم

بعضی وقتا هم بچمو میبرم پارک یا خانه بازی

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔