سلام خانوما من هرماه چار پنج روز قبل پریودی سینه هام حساس میشن ولی ایندفه دوازده روز مونده به موعد درد سینه هام شروع شده ۵ ماهم هست ک اقدامیم میخاستم بدونم کسی همچین تجربه ای داشته ک بعدش فهمیده بارداره؟؟
میگم سه روز بعد از پریودی رابطه محافظت نشده باشه یعنی اونجا بریزه قبلش قرص جلوگیری خورده باشی. البته فقط همون شب یعنی شبای قبلش مصرف قرص نباشه احتمال حاملگی وجود داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علاعمی مگ آنقدر سریع نشون میده؟تا هورمون وارد خون نشه بدن هیچ واکنشی نشون میده دو روز پیش تخمک گذارید بوده ام لقاحی انجام شده باشه هنوز به رحمت نرسیده ک به خون برسه علاعمی توجه نکن من باردار شدم اصلن علاعمی نداشتم
عزیزم من دقیقا ۱۰روز قبل پری سینه دردم شروع شد دقیقا دردشم مثل زمان پری بود و هیچ علائم دیگه ای نداشتم که خودم حتی ۱درصدم احتمال نمیدادم حتی ترشحم نداشتم ۳روز مونده به پری یکم بهتر شدو نوکش وقتی دست میزدم درد میگرفتو هنوزم باهامه به نظرم که بارداری منم همیشه ۳،۴روز قبل پری سینه درد داشتم برام تعجب اور بود که ۱۰روز مونده هنور ایشالا که بارداری و تونسته باشم کمکت کرده باشم