2777
2789

سلام خانوما من هرماه چار پنج روز قبل پریودی سینه هام حساس میشن ولی ایندفه دوازده روز مونده به موعد درد سینه هام شروع شده ۵ ماهم هست ک اقدامیم میخاستم بدونم کسی همچین تجربه ای داشته ک بعدش فهمیده بارداره؟؟

خدایا شکرت❤️❤️❤️

میگم سه روز بعد از پریودی رابطه محافظت نشده باشه یعنی اونجا بریزه قبلش قرص جلوگیری خورده باشی. البته فقط همون شب یعنی شبای قبلش مصرف قرص نباشه احتمال حاملگی وجود داره؟ 

قرص اورژانسی اثر میکنه در این مورد؟ ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاعمی مگ آنقدر سریع نشون میده؟تا هورمون وارد خون نشه بدن هیچ واکنشی نشون میده دو روز پیش تخمک گذارید بوده ام لقاحی انجام شده باشه هنوز به رحمت نرسیده ک به خون برسه علاعمی توجه نکن من باردار شدم اصلن علاعمی نداشتم

علاعمی مگ آنقدر سریع نشون میده؟تا هورمون وارد خون نشه بدن هیچ واکنشی نشون میده دو روز پیش تخمک گذاری ...

اخه هیچوقت اینجوری نشدده بودم امیدوار شدم خیلی دلم نی نی میخواد ازانتظارخسته شدم🥺🥺

خدایا شکرت❤️❤️❤️

منم همینطورم عزیزم ۸روز مونده ب موعدم🥲

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
شما چنماه اقدامی تا حالا تو این مدت اقدام اینجوری شده بودی؟؟

من۱۰ ماهه اقدامم همیشه دوسه روز قبل پری سینه درد داشتم ولی این ماه از بعد تخمک گذاری دردم شروع شدع☹️

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
من۱۰ ماهه اقدامم همیشه دوسه روز قبل پری سینه درد داشتم ولی این ماه از بعد تخمک گذاری دردم شروع شدع☹️

دقیقا منم اینجوری ام و ۹ روز ب موعدم مونده انشالله که هم شما و هم من نی نی داشته باشیم بهتره مثبت فکرکنیم 

خدایا شکرت❤️❤️❤️
دقیقا منم اینجوری ام و ۹ روز ب موعدم مونده انشالله که هم شما و هم من نی نی داشته باشیم بهتره مثبت فک ...

ان شاالله عزیزم ب امید خدا 

عزیزم من دقیقا ۱۰روز قبل پری سینه دردم شروع شد دقیقا دردشم مثل زمان پری بود و هیچ علائم دیگه ای نداشتم که خودم حتی ۱درصدم احتمال نمیدادم حتی ترشحم نداشتم ۳روز مونده به پری یکم بهتر شدو نوکش وقتی دست میزدم درد میگرفتو هنوزم باهامه به نظرم که بارداری منم همیشه ۳،۴روز قبل پری سینه درد داشتم برام تعجب اور بود که ۱۰روز مونده هنور ایشالا که بارداری و تونسته باشم کمکت کرده باشم

عزیزم من دقیقا ۱۰روز قبل پری سینه دردم شروع شد دقیقا دردشم مثل زمان پری بود و هیچ علائم دیگه ای نداش ...

وای عزیزم خدا نی نی تو برات نگه داره خیلی امیدوارم کردی میشه یعنی😍😍😍😍

خدایا شکرت❤️❤️❤️