2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خوبه ولی اینجا معلوم نیس کی زنه کی مرده ادم واقعا میترسه

خب قبلش تلفنی صحبت میکنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اومد مرد بود شمارمون پخش کرد اینجا نمیشه اعتماد کرد

ایدی تل میدی

ویس میگیری اول

شمارتم دستش نمیوفته

😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
آره اینم فکر خوبیه

✌️✌️

تو مجازی دنبال دوست نگرد خطرناکه 

بله گلم راست میگین بعدازاینکه این تاپیکو گذاشتم دوتا مرد اومدن بهم درخواست دوستی دادن خودشونم متاهلن از تاپیکاشون فهمیدم 

دوست خوبه ولی اینجا معلوم نیس کی زنه کی مرده ادم واقعا میترسه

بله گلم راست میگین ولی همش توخونه ازصبح تاشب حوصلم سرمیره دوساله ازدواج کردم یه دوست ندارم تویه شهر غریب حتی فامیلم ندارم که نزدیکم باشه 

شما زنین؟

بله

بله گلم راست میگین ولی همش توخونه ازصبح تاشب حوصلم سرمیره دوساله ازدواج کردم یه دوست ندارم تویه شهر ...

اره میدونم چی میگی اسی چندسالته من۲۳

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901