2777
2789
عنوان

اویل حاملگی

120 بازدید | 16 پست

سلامم بچه ها تازه چن روزی میشه فهمیدم حاملم تست هامم مثبت شد..

ولی بعداخری پری ترشح هام عادی بودن ن زیاد نه کم بعد اینکه قرار بودپری بشم وخداروشکرنشدم 😊ترشح هام کم شد یعنی خیلی کم وبی رنگ اصلا ترشح ندارم اگه یکمم خیس بشم میبینم خیلی ابکی وبی رنگه ک مشخص نمیشه :/اخه من بارداری اولموخیلی ترشح داشتم بنظرتون مشکلیه ؟؟؟؟؟ا

من دوبار باردارشدم سر هردو اصلا ترشح نداشتم

خشک خشک البته یکی سقط شد تا روز باردار بودم نداشتم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی اون یکی چرا سقط شد؟؟

از اول بتام پایین بود وکند میرفت بالا

یهویی دردم گرفت سقط شد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اخی چن ماهه بود

ناخواسته بود

اون ماه سر یه مشکلاتی خیلی استرس داشتم

۷هفته گلم

مبارکه ترشح اوایل بارداری عادیه اقدامت چندم بود ؟ من ۱۴ آذر،دل تو دلم نیست سرگیجه هم داشتی؟

عادی بود ولی الان کاملا خشک خشکم 

من برج ۸اخری پریم بود ولی تاریخش یادم نی 

اره من سرگیجه بودم خیلیم خواب الودگی داشتم باادرار مکرر الانم که ترشحاتم خشک شدن

...

دیگه مث بعضیاحالت تهوع سینه درد ویار ایناروندارم

عادی بود ولی الان کاملا خشک خشکم  من برج ۸اخری پریم بود ولی تاریخش یادم نی  اره من سرگیج ...

ویار از هفته ۸ به بعد شروع میشه

من اخرین پریودیم ۳ آذر بود،اقدامم ۱۴ اذر

سینه درد و سرگیجه امونمو بریده،عضله رونمم می گیره با درد زیر شکم،نمی دونم بخاطر اقدامم زیاد خودم تحت نظر گرفتم و حساس شدم یا واقعا علائم دارم