2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت گم شو برو خونت اینجا نیا دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 45 پست

پدرشوهرتون حرمت نگه نمیدارن و بد دهن هستن دیگه نرو خونشون و قطع ارتباط کن تا زمانی که شخصا عذرخواهی کنن و بعد از اون هم کم و بیش برو و سرسنگین شو باهاشون 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت میگه چاقوکشی    اونوقت رو چ حسابی؟؟؟

نمیدونم

جلو بابامو گرفت گفت به دخترت تربیت بده چاقو کشیده روم 

اون سری هم با پسرش دعوا کرده بود 

فک کنم باعث دعوارو منو میدونه 

با اینکه مادرشوهرم که به خونم تشنس میدونه کار ندارم و شوهرمم به حرفم نیست که بخواد از من حرف شنوی داشته باشه

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
بهت میگه چاقوکشی    اونوقت رو چ حسابی؟؟؟

لابد خیلی باهم صمیمین

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
آهان. سوال منم همینه

🤗

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
دیگه به هیییچ عنوان خونشون و مجالسشون نرو  شوهرتم نباید بره

شوهرم پاشد داد زد سرم اینا غریبه ان دیگه سلامم نمیکنی بهشون 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
نمیدونم جلو بابامو گرفت گفت به دخترت تربیت بده چاقو کشیده روم  اون سری هم با پسرش دعوا کرده ب ...

واقعا چاقو کشیدی روش یا تهمت میزنه🤦🏻‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
لابد خیلی باهم صمیمین

ج طرز فکر مثبتی داری خاهر🤣

هیشکی الکی نمیاد بگه چاقوکشی! حتما دلیلی داره.. وگرنه چرا باید بگه؟؟

اون سری هم با پسرش دعوا کرد 

فکر میکنن من شوهرمو پر میکنم با اینکه مادرشوهرم که دشمنمه میدونه من تو این کار دخالت ندارم 

شوهرم حتی حرف شنوی نمیکنه نه از من نه از کسه دیگه کار خودشو میکنه 

اگه چاقو نمیکشی یه نظر بدم😂

😂نه به قرآن 

اصلا من بهش بی احترامی هم نکرده بودم