2777
2789

از نماز استغاثه تمام زمان حاجت گرفتم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سفره صلوات خیلی 

سفره صلوات خیلی حاجت میده حتما امتحان کنید 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

همسر من بعد یه عملی جواب پاتولوژی بهش گفت(خدای نکرده) غده ی بدخیمه. خیلی شرایط سختی داشتیم و همزمان مادرش هم فوت شده بود. 

آبان ماه به ما گفتن تا عیدنوروز زنده میمونه؛اینقدر دعا کردم؛ و نمازهای ۱۰۱ رکعتی خوندم ؛جوریکه از یکی از شهرهای آذربایجان غربی تا رسیدیم تهران با اتوبوس فقط آیت الکرسی خوندم.تا آخرین بار بعد اینکه چندین دکتر متفاوت رفته بودیم گفتن اشتباه شده و چیزیت نیست. این موضوع ۸ سال پیش بود. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻