2777
2789
عنوان

ویروس جدید بچه ها

748 بازدید | 10 پست

سلام دخترم اول تب کرد بعد اسهال و تهوع شد، الان اون یکم بهتره پسرم تب کرده سرفه میکنه و صداش گرفته ولی اصلا سرماخوردگی ب نظر نمیرسه دکترم بردم ازین پودرا که تو ماست میریزی داد فقط میگن ویروسه جدیده، بچه های شمام درگیرش شدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم درگیرم🤧🤧سه هفتس سرفم قطع نشده

برا سرفه گل خطمی از عطاری بگیرید دمنوش کن با نبات یا عسل روزی سه لیوان بخور مطمئن باش به سه روز نرسیده از بین میره 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
برا سرفه گل خطمی از عطاری بگیرید دمنوش کن با نبات یا عسل روزی سه لیوان بخور مطمئن باش به سه روز نرسی ...

گل خطمی خوبه واقعا؟

سه‌پستان و بهارنارنج خریدم اثری نداشت.

شغلم و عسلم مامانم درست میکنه ولی فایده نداره‌

اگه گل خطمی خوبه میرم میگیرم

منم از بس سرفه میکنم راه گلوم زخمه

آخ آخ بخدا یه چیز خیلی شیرین و خشکی انگارپشت گلوم هست ، اب هم میخورم اون طعم شیرین رو باتموم وجود حس میکنم ، زخم و‌خشکی و دردش هم بماند.

معلوم نیست چیه😑🤧

گل خطمی خوبه واقعا؟ سه‌پستان و بهارنارنج خریدم اثری نداشت. شغلم و عسلم مامانم درست میکنه ولی فایده ...

اره عزیزم عالیه عالی ،برا سرفه حتما امتحانش کن ،انشالله زود زود خوب شی 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...