2777
2789

درسته ولی فقط زنده ایم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

اها اره خوبه 

البته فقط اولش 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

ببخشیدا ولی این دیگه خیلی چرته!!!!

لباس عروسو از دوستم قرض کردم؟ این چیه دیگه

اکثر خانما الان مهر ساده میذارن ولی حق و حقوق میگیرن جهاز برون و به قول خودشون این چرت و پرتا هم دیگه از مد افتاده

همه هم ارایشگاه میرن قیمت مناسب باشه

کاری شاهکاری نکرده عزیزم  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی